Prima categorie sold out la OST FEST

 

     Cu o luna inainte de startul celui mai mare festival rock organizat pana acum in Bucuresti, o categorie de bilete/abonamente este deja epuizata! In acest moment biletele pentru tribuna au devenit indisponibile, anunta organizatorii! Pentru cei care isi doreau sa achizitioneze un bilet sau un abonament cu loc la Festivalul OST FEST, unica varianta ramasa este tribuna VIP care ofera in costul biletului sau abonamentului un loc in tribuna acoperita dar si catering pe toata perioada derularii festivalului.

     Atmosfera electrizanta de la OST FEST va fi intretinuta vineri 15 iunie de: MOTLEY CRUE, DIMMU BORGIR, OVERKILL, EXODUS, WHITE WALLS, PSYCHOGOD, ARMIES OF ENLIL, THORNAFIRE, CLAYMORE, WARCHANT, FINSTERFORST si INFECTED RAIN. In a doua zi de festival – 16 iunie, vor concerta: MANOWAR, EUROPE, TROOPER, HOLYHELL, MYSTERY, DESANT, INCIPIENT, GOTHIC, SYN ZE SASE TRI, ADDICTION si STEELBORN iar in ultima zi – 17 iunie, trupe celebre vin sa inchida editia 2012 a festivalului: MOTORHEAD, MEGADETH, W.A.S.P., LAKE OF TEARS, METROCK, REBORN, SHIFTING SANDS, VOODOO, CODE RED, KHORS si TIARRA!

     Toti cei ce doresc sa vada si sa asculte live trupele mentionate mai sus isi pot achizitiona bilete sau abonamente pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST FEST la urmatoarele preturi:

     Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:

–          500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–          350 lei Fire Circle

–          265 lei Tribuna – sold out

–          120 lei Golden Circle

–           90 lei Gazon

–           30 lei voucher camping

       Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:

–          800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–          525 lei Fire Circle

–          400 lei Tribuna – sold out

–          200 lei Golden Circle

–          150 lei Gazon

–           30 lei voucher camping

     Mai multe detalii despre festivalul OST FEST puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.

      Biletele, abonamentele si voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro.

     Festivalul OST Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM si sustinut de: Ciuc, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Adevarul, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, Port.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, 9AM.ro, InfoMusic.ro, DailyCotcodac.ro, OrasulM.eu, BucharestHerald.com, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Caro Hotel, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.

Written by