QuantiQ – o noua trupa in deschiderea concertului T.Rex din Hard Rock Cafe

Seara de 29 martie, in care T.Rex va concerta in Hard Rock Cafe, va fi cat se poate de intensa: inainte ca legenda britanica a scenei glam sa prezinte live hiturile: „Children of the Revolution”, „Get it On” si „20th Century Boy”, pe scena vor urca inca doua trupe: Manfellow si QuantiQ.

Formatia brasoveana QuantiQ activeaza din 2009 si este cunoscuta publicului mai ales datorita prezentei pe scena Ost Mountain Fest (2010) si pentru evolutia din deschiderea concertului Bon Jovi (2011). Ca registru stilistic, QuantiQ abordeaza un rock melodic cu influente din zonele alternativ, progresiv si gothic.

In formula Horia Gheorghe (voce & chitara solo), Vlad Stefan Paduraru (clape si voce), Robert Cotoros (chitara si voce), Mihai Radulescu (bass), Sergiu  Crisan tobe si voce, QuantiQ va concerta pe 29 martie pentru a doua oara in Hard Rock Cafe. Solistul Horia Gheorghe spune: „suntem extrem de onorati sa revenim in Hard Rock Cafe. Prima aparitie a fost de bun augur, concretizandu-se prin castigarea campaniei “Wanted&Demo”, ce ne-a permis sa fim prezenti in deschiderea concertului lui Jon Bon Jovi, din Piata Constitutiei. In deschiderea legendarei trupe britanice T.Rex vom canta cele mai bune piese ale noastre

Concertul T.Rex, in deschiderea caruia va canta si Manfellow , face parte din seria Classic Rock Nights, ce isi propune sa aduca nume legendare intr-o locatie de traditie.

Britanicii au facut istorie pe scena glam in anii ‘70, iar in prezent continua sa aiba o activitate bogata. T.Rex a sustinut doar in 2011 peste 50 de concerte in Europa, iar showurile lor sunt considerate adevarate portaluri de calatorie in timp, ei recreand, la fiecare show atmosfera incinsa si patimasa a concertelor glam din miezul anilor 70. Orice reprezentatie include hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online  o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro

Written by