Radio Romania Junior continua distractia si voia buna

Sambata, 17 decembrie, personajele Radio Romania Junior va dau din nou intalnire in Plaza Romania de la ora 13.00.

Vor intra rand pe rand pe scena Junior si Profesorul Azet, Zana Balerina, Zana Norilor, Andreea Vraja si  Actrita Gabriela. Timp de 2 ore, juniorii spectatori vor participa la concursuri si provocari dintre cele mai poznase: vals in familie, concurs de stambaturi, statuile, quizuri fulger si alte jocuri  menite sa testeze imaginatia copiilor! Alaturi de ei pe scena sosesc cu haz si voie buna grupurile de copii Bucharest Sport Club, Fargolino, Amicii si indragitii Andra si Razvan Gogan. Micutii talentati ne vor incanta cu dansuri, cantece si momente de step, in asteptarea lui Mos Craciun.

Distractia in KidsLandia nu se opreste aici! Duminica, 18 decembrie, imediat dupa pranz, Juniorii de la Radio Romania Junior sunt din nou alaturi de micutii din Plaza Romania intr-un spectacol plin de jocuri, provocari poznase si concursuri fel de fel. Incepand cu ora 12.30, timp de 2 ore, am pregatit pentru cei mici o multime de surprize si de premii pentru cei ce se vor incumeta sa participe la concursul de umflat baloane pe gadilate, la quizuri fulger, la "ghiceste norul!" sau la "da si nu"!

In compania juniorilor vor fi grupurile de copii Bim Bam Bum, Bim Bam, Bim Bam Step, Liliput si MondoDance Art, intr-un show dinamic ce promite distractie si voie buna cat cuprinde!

 

 

Written by