Trupa spaniola NORTHLAND prezenta surpriza pe scena GHOST FEST

Dupa ce in 2010 a delectat publicul iubitor de sonoritati viking si accente pagan din Romania,  Northland se intoarce in tara noastra, pentru un recital special, pe scena Ghost Fest.

Incantati de primirea de care s-au bucurat la prima editie Ost Mountain Fest, membrii trupei au facut tot ce le-a stat in putere pentru a fi din nou alaturi de  “publicul cu adevarat entuziast, din Romania” si pentru a revedea “locurile de o frumusete ireala din zona carpatica”. Dorinta li se indeplineste la jumatatea lunii iulie.  

Formatia originara din Barcelona activeaza din anul 2004, iar in 2010 a lansat primul full length din cariera, numit chiar "Northland". Din trupa fac parte: Pau Murillo –voce, chitara, & jaw harp, Alex Fernández – chitara, Vic Adiego – cor & bas, Pau Vázquez – vioara, Pol Lemaire – clape, Daniel Mateu – tobe si percutie 

Nu uitati ca, sambata 9 iunie, la editia targului tRock din orasul Iasi puteti beneficia de o oferta speciala pentru biletele la festivalul Ghost: fiecare persoana care va achizitiona un bilet de o zi pentru Ghost (40 lei) va primi gratis un tricou, iar cei care intra in posesia unui abonament pentru ambele zile de festival (60 lei)  vor primi gratis un tricou + 1 bandana.

Ghost Fest 2012 se adreseaza iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special. Evenimentul se desfasoara pe 13 si 14 iulie pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Festivalul va include, pe langa concerte, ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala si multe activitati recreative.

Pe scena vor urca: Secrets of the Moon (Ger)Trobar de Morte (Sp), White Walls (RO), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Leafblade (Marea Britanie), Sunset In The 12th House (RO), Allerseelen (Austria), Trei parale (RO), Whispering Woods (RO), EchO (Italia), Abstract Rapture (Luxemburg), Scarred (Luxemburg)Laonliness (RO), QuantiQ (RO) si Wilder (RO).

Camparea, in campingul adiacent zonei de desfasurarea a festivalului este gratuita pentru detinatorii de bilet, in limita locurilor disponibile.

tRock – primul targ de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si  metal din Romania, ajunge pe 9 iunie in Iasi. Evenimentul va fi gazduit de catre The Rock Bar si va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate. In deschidere va evolua formatia locala AIR (Almost In Rage). Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club. Evenimentul din Iasi este realizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain. 

Written by