Vino la KEMPES REZIDENT EX si poti castiga o chitara Fender, cu autografele trupei

Cei care vor fi prezenti la concertul Kempes si Rezident Ex de pe 21 septembrie au sansa sa castige una din cele doua chitari cu autografe, oferite de Rock FM si Guitar Shop! Seriile biletelor castigatoare vor fi extrase, chiar in cadrul concerului de la Arenele Romane, de catre un DJ Rock FM. Tombola are ca miza o chitara acustica Fender CD-60 si o chitara electrica Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS 

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

 

 

Written by