Warm up after party MANOWAR pe 15 si 16 iunie in Legere Live

Fanii care asteapta cu nerabdare reintalnirea cu regii metalului sunt invitati la petrecerea ce precede show-ul MANOWAR de pe scena OST Fest si celebreaza lansarea noului album, The Lord Of Steel.

Warm up party-ul va avea loc in Légère Live Club si va insemna headbanging, concursuri si mult heavy metal.  Cei care iau parte la distractie vor putea castiga produse oficiale, puse la dispozitie de Magic Circle Music si invitatii la OST oferite de Project Events.

Dupa concert, noaptea va continua in stil MANOWAR tot in Légère Live, la after party.

Intrarea pentru ambele party-uri va fi libera.

MANOWAR revine in Romania, pe 16 iunie, in calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena OST Fest se va individualiza prin faptul ca va celebra premiera mondiala a noului album MANOWAR, The Lord Of Steel. Potrivit membrilor trupei The Lord Of Steel, debordeaza, de putere in stare pura, energie nestavilita si un sound la fel de brutal si salbatic precum fortele naturii.” Titluri precum Annihilation sau Hail, Kill and Die!  dau tonul unui album plin de surprize.

Set-list-ul de la Bucuresti va cuprinde de la  imnuri bine cunoscute, unele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a carui lansare se implinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Doar astazi, 30 mai, intre orele 00.00 si 23.59 se mai pot achizitiona bilete si abonamente pentru OST Fest cu 25% reducere, de pe Biletoo.ro. Promotia este valabila si in Libraria Eminescu (Bulevardul Regina Elisabeta nr 16, langa Universitate) in intervalul orar 09:30-20:00, in Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) in intervalul orar 10.00-22.00 si la sediul Project Events din Strada Comana nr 11, in intervalul orar 10:00-22:00.

Written by