Kindle, solutia ideala pentru iubitorii de carti

Avem multe carti pe care vrem sa le citim. Ori istorie, ori literatura sau chiar un roman politist. Pana la cumparam, pana le punem in bliblioteca si pana le luam dupa noi e cale lunga. Mai ales femeile au stresul bagajului, iar barbatii isi pun mana in cap ca nu incape in masina.

 

Sa ne gandim de cate ori nu am renuntat la ideea de a lua o carte cu noi pentru ca nu mai aveam loc in geanta?

 

Acum un an, am descoperit manata de curiozitate si auzind pe toti in jur de “ Kindle”, acest magic aparat care aduna mii de cuvinte in acelasi loc si care poate fi un adevarat refugiu pentru iubitorii de carti.

Sute de pagini, mii de mesaje, toate intr-un loc atat de micut si discret. Uiti ca il ai in geanta.

Preturile unui Kindle nu sunt foarte mari, variind si in functie de optiunile pe care vreti sa le detina. Sa ne gandim ca zilnic mergeti cu metroul si aveti chiar cateva statii de bifat, in fiecare zi puteti bifa si cateva pagini foarte bune, foarte interesante si care sa va largeasca cultura generala. Aprinzi, citesti, il pui in geanta la loc dupa ce ai ajuns la destinatie. Simplu, modern, util!

 

Chiar daca iubitorii boemi de carte inca iubesc mirosul cartilor si modul de neinlocuit de a da paginile, totusi tehnologia ne salveaza de transportat volum si ne ajuta sa transportam calitate.

 

Dar un ereader ajuta enorm! Econom, spatios ca si carti posibile a fi puse pe el, si un design clasic.

 

Intra pe lista de cumparaturi viitoare?

Written by