La multi ani Lara Fabian

Fanii din Romania te adora si te asteapta cu mare nerabdare in martie la Sala Palatului!

Azi 9 ianuarie, Lara Fabian implineste 42 de ani, motiv de sarbatoare pentru toti fanii ce asteapta cu mare nerabdare intalnirea cu artista. Desi mai sunt mai bine de doua luni pana cand Lara Fabian va concerta pentru prima oara pe o scena din Romania (17 martie – Sala Palatului), fanii sai romani si nu numai, s-au grabit sa isi achizitioneze un loc cat mai aproape de diva, in acest moment fiind epuizate trei categorii de bilete: categoria 5 (100 lei), categoria 1 (300 lei) si categoria VIP (350 lei), restul categoriilor fiind si ele aproape de epuizare.

Sunt sanse mari ca acest concert sustinut de Lara Fabian in Bucuresti sa fie sold out cu mult timp inainte ca artista sa aterizeze pentru prima oara pe pamant romanesc.

In peste 25 de ani de cariera, Lara Fabian a reusit sa cucereasca un intreg mapamond cu vocea sa exceptionala; iar daca adultii au fost fermecati de vocea sa unica din „Adagio” sau „I Will Love Again”, copiii din intreaga lume iubesc personajul Esmeralda din „Cocosatul de la Notre Dame”, tocmai datorita vocii calde a Larei Fabian.

Lara Fabian inseamna sensibilitate, talent, frumusete, caldura, emotie, daruire si o forta interpretativa exceptionala. Prin fiecare melodie cantata, Lara Fabian reuseste sa transmita ingerilor sai (caci asa isi denumeste ea fanii) emotie si sensibilitate, aducandu-i intr-o lume unica unde versurile din melodii precum „Caruso”, „Je t’aime”, ”Je suis Malade”, prind viata!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

–          350 lei (categoria VIP) – categorie epuizata

–          300 lei (categoria 1) – categorie epuizata

–          250 lei (categoria 2)

–          200 lei (categoria 3)

–          150 lei (categoria 4)

–          100 lei (categoria 5) – categorie epuizata

Pe cei ce isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian ii sfatuim sa se grabeasca, biletele putandu-se achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro, BILET.ro,  myticket.ro sau bilete.ro.

~~Concertul LARA FABIAN va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 Martie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

http://www.youtube.com/watch?v=AT82udt6j8M

Written by