TROOPER – Tari Ca Muntii pe 27 octombrie la Bucuresti

Pentru a marca un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I, formatia pregateste mai multe surprize pentru toamna acestui an: prima, cu siguranta pe gustul prietenilor bucuresteni ai trupei, este concertul aniversar din 27 octombrie. 

“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.

Asa cum TROOPER si-a obisnuit deja prietenii, cei prezenti la evenimentul din 27 octombrie va avea parte de mai mult decat un simplu concert. Coitu’ detaliaza: “va fi un show, cu un concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»”.

Tari ca muntii – turneu national interactiv

Showul din Bucuresti va fi urmat de turneul national “Tari ca muntii”, iar publicul va decide, cele 7 orase in care TROOPER va concerta. Votarea incepe chiar de astazi pe pagina de Facebook a formatiei: https://www.facebook.com/TrooperRocks.

Written by