Lara Fabian va incanta fanii din Romania

Vesti bune pentru admiratorii Larei Fabian! Artista vine in premiera la Bucuresti pe 17 martie 2012, la Sala Palatului! In peste 25 de ani de cariera, dupa ce a incantat milioane de oameni de pe toate continentele, a venit si randul Romaniei sa se lase fermecata de vocea unica a artistei.

Lara Fabian sau Lara Crokaert (acesta fiind numele sau real) s-a nascut pe 9 ianuarie 1970 in Etterbeek (Bruxelles – Belgia). Primii cinci ani din viata a locuit in Sicilia, pentru ca in 1975 sa se reintoarca in tara natala. Conturarea carierei sale ce se va dovedi glorioasa a inceput in 1978 cand de Mos Nicolae a primit in dar de la parintii sai un pian.

Odata ce visul sau de a avea un pian s-a implinit, Lara a inceput sa compuna primele sale melodii si sa participe la diferite concursuri de amatori. In 1986 castiga concursul ’’Le Tremplin de Bruxelles’’, concurs ce duce la implinirea unui vis al tinerei artiste: inregistrarea primului sau single numit „L’Aziza”.

Recunoasterea internationala a artistei vine doi ani mai tarziu, in 1988, dupa participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde se claseaza pe locul 4. Primul sau disc este lansat in 1991 si este foarte apreciat, aducandu-i nominalizarea la premiile Felix si un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. In 1994 lanseaza al doilea album al sau – „Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix si Junos (varianta Oscarurilor muzicale in Canada). In 1996 devine cetatean canadian si este aleasa de studiourile Walt Disney Studios sa imprumute vocea sa Esmeraldei pentru productia „Cocosatul de la Notre Dame”.

Dovedeste lumii intregi ca are o voce exceptionala prin interpretarea pieselor „Adagio” si „I Will Love Again” (numarul 1 in Bilboard). Melodii ca „I Am ho I Am”, „Love By Grace” si „Quedate” se bucura de succes in Brazilia, Spania si Portugalia. Prin melodiile compuse si interpretate unic, tanara artista devine parte a istoriei muzicii pop.

Albumul cu numarul 10 este intitulat ’’TLFM’’ si este scris si compus in totalitate de Lara, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celor 12 femei (Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida, etc…) care au ajutat-o sa devina artista si femeia de succes care este azi.

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vand din data de 8 septembrie 2011 si pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro,  myticket.ro,  biletfan.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

–         350 lei (categoria VIP)

–         300 lei (categoria 1)

–         250 lei (categoria 2)

–         200 lei (categoria 3)

–         150 lei (categoria 4)

                –         100 lei (categoria 5)

~~Concertul „Lara Fabian”  este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

       http://www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo

 

Written by