Update castigator. Castiga o carte de la Meteor Press

Ne apropiem de sfarsitul maratonului cu inca o carte de la Meteor Press: Fetita de la Metropol de  Liudmila Petrusevskaia.

Dramaturg si nuvelist, Liudmila Petrusevskaia revine asupra copilariei sale marcate de razboiul din epoca stalinista, vremea cand umbla prin holurile hotelului Metropol; apoi adolescenta intr-o casa sociala dupa disparitia mamei sale, viata de studenta si plecarea pe un santier comunist.

Ii descrie pe bunica ei, iubita de poetul Vladimir Maiakovski in tinerete, pe matusa ei, amanta sefului de stat Mihail Kalinin, pe bunicul ei, unul dintre fondatorii cercului de lingvistica de la Moscova. 

„Din cand in cand unii gandesc, unora le place sa gandeasca. Uite, tocmai pentru asemenea momente exista lectura. Celui care gandeste, cu cat mai dificila va fi problema pe care i-o dai, cu atat iti va fi mai recunoscator.”

                                                                                      Liudmila Petrusevskaia, In loc de interviu…

 

Pentru a castiga aceasta carte trebuie sa comentezi la acest post cu numele tovarasilor de joaca din copilaria ta (suntem siguri ca iti va aduce un zambet pe buze aceasta amintire)

 

Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti.

Perioada de desfasurare: 25.02.2013.

 

Castigator: Marin Constantin Nita

Written by