Expozitie de fotografie semnata Mircea Radu la Gaudeamus

Mircea Radu are o noua pasiune: fotografia. Sarmantul moderator, initial prezentator de stiri al postului national, s-a orientat spre arta fotografica.

„Fotomaniacu” Mircea Radu ne invita la vernisajul expozitie sale de fotografie din cadrul targului de carte "Gaudeamus", sambata, 24 noiembrie la ora 12:00.

Atat pe blogul personal, cat si pe pagina de socializare FaceBook, vedeta de televiziune a anuntat ca expozitia face parte dintr-un proiect mai amplu, "Eu citesc. Dar tu?", care implica persoane publice din Romania.

Cat de mult mai citesc romanii astazi e o problema adesea abordata in mediile culturale. In privinta aceasta s-au organizat diverse evenimente, iar Mircea Radu a venit cu o idee inovatoare: si-a ales ca subiecti pentru fotografiile sale personalitati din media, cinematografie sau cultura dornice sa le redeschida oamenilor apetitul pentru lectura.

 La expozitia „Eu citesc. Dar tu?” ii vom putea vedea in imagini statice mai intai, dar poate si personal pe: Cristian Topescu, Dana Deac, Eugenia Voda, Ileana Popovici, Monica Pop, Mircea Badea, Oreste, Razvan Mazilu si regizorul Sergiu Nicolaescu.

Fanii de pe FaceBook s-au aratat incantati de fotografiile postate, iar unii chiar si-au anuntat prezenta la vernisajul expozitiei.

Criticele nu au intarziat sa apara. Experti sau nu in arta fotografica si-au pus intrebarea: „Mircea Radu este un fotograf iscusit?” Raspunsul il vom gasi doar vizitand expozitia.  Printre comentarii se numara si o alta sugestie pentru titlul expozitiei : „Eu pozez. Tu citesti?” .

Ne raman doar doua veriante: sa citim sau sa citim. Daca aveti alte optiuni, le asteptam cu drag.

 

Sursa: fotomaniacu.blogspot.com

 

Written by