Gradinita Miruna da startul inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014

 

Gradinita Miruna, localizata in sectorul 2, zona str. Traian, anunta startul inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014.  Acestea  raman deschise pana la data de 30 iunie a.c. si urmaresc structura:

·         1 grupa mini (2-3 ani) – 10 copii

·         1 grupa mica/mijlocie (3-4 ani) – 15 copii

·         1 grupa mare (5-6 ani) – 10 copii

              Oferta educationala este extrem de bogata in activitati curriculare si optionale, precum: educatia limbajului: limba romana si comunicare, educatie fizica, matematica, cunoasterea mediului inconjurator, activitati pentru dezvoltarea creativitatii si a simtului estetic, vizite la muzee, vizionare de spectacole de teatru, limbi straine (engleza, franceza, spaniola, germana), gimnastica ritmica, instrumente muzicale, serbari, petreceri etc. Toate acestea sunt disponibile la un plan tarifar gandit sub forma a 3 pachete: pachet de baza (500 Ron/luna), pachet 2 optionale (600 Ron/luna), pachet engleza intensiv (700 Ron/luna).      

             Gradinita Miruna este un spatiu primitor si sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, rabdare si responsabilitate din partea cadrelor calificate si a intregului personal. Spatiul este frumos amenajat, cu 3 sali de clasa, o sala de servire a mesei, cabinet medical, cabinet psihopedagogic si managerial, grupuri sanitare (3 pentru copii si 1 pentru adulti) si o curte spatioasa. Mobilierul este nou, vesel colorat, proiectat pentru a fi accesibil copiilor prescolari. Pentru cei care raman la program prelungit, exista patuturi de pitici, foarte comode si placute. Pentru doamnele educatoare exista o biblioteca de specialitate in permanenta dezvoltare pentru a facilita pregatirea profesionala de calitate. De altfel, pe langa personalul calificat, sunt puse la dispozitia celor mici rechizite si materiale necesare desfasurarii activitatilor, o biblioteca cu volume specifice varstei, o gama variata de materiale didactice, jocuri si jucarii care le dezvolta atentia, logica, memoria, abilitatile cognitive, expresive si motrice, consiliere psihopedagogica si asistenta medicala.

               Sunteti invitati sa vizitati spatiul si sa ii inscrieti pe cei mici, nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@asociatiamiruna.ro sau sa sunati la numarul de telefon: +40 0723.14.72.16 pentru a stabili o intalnire cu reprezentantul institutiei prescolare. Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, in zona de case dintre Calea Calarasi si B-dul Pache Protopopescu, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, iar mai multe informatii – despre dotari, autorizatii, oferta educationala, program, tarife etc. – puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina de Facebook/GradinitaMiruna.

 

Written by