Delicii Culinare

Cafeaua la ibric, adevaratul gust al diminetii


Dimineata ne-am obisnuit ca filtrul de cafea sa scoata cele mai frumoase si imbietoare sunete. Avem un ritual: apa, cafea si/sau filtru de hartie. F...

De ce sa alegem produsele Romanesti?

In fiecare zi facem cumparaturi, achizitionam diverse lucruri, si din fericire avem de unde alege. Fiecare magazin, mall sau hypermarchet ne ofera o gama larga de produse. Motive pentru care sa alegem ceea ce se produce sub brand romanesc?: Sprijinim productia interna. Este mai nobil si mai util sa ajutam fabricile din Romania, sa oferim locuri de munca oamenilor, sa pastram acesta solidaritate. Sa punem umar la umar pentru o tara mai buna, pentru mandria de a fi roman. Multe luc...
27 ianuarie 2014 ora 10:48
852 vizualizari
EVO Residence SI STRUDELUL CU CORCODUSE !!

Intr-o zi cu soare din saptamana trecuta... spre sfarsitul  saptamanii daca imi aduc bine aminte, am plecat cu prietenul Andrei Hogas , sa vedem srtadiul in care se afla lucrarile la proiectul de care este tare mandru EVO Residence de la Bragadiru ! Soarele imi zambea si ma  mangaia prin parbrizul masinii , eu imi muscam buzele gandindu-ma ce bine mi-ar prinde o tigara iar prietenul Andrei se felicita pentru ca tocmai se gandise sa puna gazon la casele pe care le are in lucru ... ca ...
17 octombrie 2013 ora 14:58
1374 vizualizari
Delicii culinare: salata Caesar

Sunca sarata, piept de pui suculent, crutoane si un sos cremos ...vi s-a facut pofta? Iata ingredientele unei salate Caesar.  Ingrediente pentru salata: 4 felii de prosciutto 2 piepti de pui 1 cub de unt 2 felii groase de paine alba Ingrediente pentru sos: 2 catei de usturoi 75 ml vin alb 2 galbenusuri de ou 75 g parmezan ras 150 ml ulei extra virgin 2 lingurite mustar sare si piper dupa gust Mod de preparare: Incalziti gratarul si coac...
27 februarie 2013 ora 13:25
1266 vizualizari
Turta dulce- un desert pentru iarna

Astazi, turta dulce este preparata sub nenumarate forme, fiind nelipsita de la toate targurile de Craciun, fie ca desert, fie ca ornament pentru brad, devenind tot mai mult un simbol al iernii. In lume, in functie de tara in care este preparata, ea are forme si denumiri diferite. Astfel, in Polonia turta dulce este numita pierniczki, fiind un biscuite crocant si subtire; in Cehia poarta denumirea de pernik; cei din tarile nordice o numesc pepparkakor, iar nemtii lebkuchen.    ...
19 decembrie 2012 ora 09:51
1928 vizualizari
Din bucataria National Magazin

Piept de curcan la cuptor cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin Ingrediente: ·         2 linguri de ulei de masline ·         1 ceapa rosie taiata marunt ·         2 capatane de usturoi pisate ·         150 grame de smochine pisate ·       &n...
06 decembrie 2012 ora 09:56
1259 vizualizari
Rezulate afisate: 1 –5 / 5Pagina:  1     / 1 pagini