Filmul KANDY, ciocolată de lux cu gust de femeie

 
 
Motto: „Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce eu sunt, cand sunt cu tine.”
 (Gabriel Garcia Marquez)
 
Zilele trecute a fost rostit primul Motor-Actiune al filmului KANDY, o poveste despre relatia de familie si mai ales despre starile unei femei cu tot ce este al ei: copii,  profesie, trairi sociale si emotionale.
 
KANDY este un proiect cinematografic ambitios care porneste cu toate panzele sus spre a se implini artistic si a avea succes, propunandu-si participarea la festivaluri de prestigiu din Europa si America (Cannes, Locarno, Hollywood Film Festival, Sundance Festival).
 
Scenariul (Claudia Motea si Mariana Pachis) a fost rescris in ideea unei bune adaptari pentru Adrian Enache, acesta fiind debutul lui in cinematografie, in rolul principal de sot si tata. Daca farmacia inimii are ca imagine pe artistul Adrian Enache, acest film va deveni filmul inimii din perspectiva feminina, rolul sotiei fiind interpretat cu maiestrie de actrita romano-canadiana Claudia Motea, asemuita de criticii de film americani cu Giulietta Masina.
 
Din distributie, alaturi de aparitia inedita a actritei Raluca Gusnicov, fac parte si copiii Irina Rusu si Alexandru Marcarov. Componenta echipei filmului este urmatoarea: scenografia este semnata de Diana Metiu, conceptia regizorala apartinandu-i Marianei Pachis, directori de imagine sunt Florin Toader si Paul Ticu, sunetul (priza directa si post-procesare) Ciprian Asante, manager locatii Alexandra Dragut, asistent productie Alexandra M. Paun.
 
KANDY este o productie ROAM Music & Film Productions, Easy Film Production si PaKiss Brand, un film romanesc cu un touch american. Compozitorul american Dennis Dreith, a carui creatie muzicala se poate auzi in filmele Jurassic Park,Columbo, Breaveheart, Aliens, Scooby Doo va prelua teme din melodiile lui Adrian Enache, care printr-o prelucrare speciala vor deveni muzica filmului.
 
Acest film aduce o viziune noua in care conceptia regizorala pe langa un joc actoricesc de marca are o traducere intr-o forma vizuala fluida si efemera prin sand art realizat de Mariana Pachis, artist ce a intrat in cartea recordurilor cu aceasta arta.
 
KANDY este preludiul filmului SPOVEDANII scris de Claudia Motea si regizat de Maestrul Ioan Carmazan, o co-productie romano-americana aflata in pre-productie, despre care vom afla curand mai multe detalii.

 

Written by