The Dark Knight Rises

FOTO: www.geektyrant.com

E cel mai asteptat film al anului 2012. Se bazeaza pe actori ca sclipitorul britanic Tom Hardy, Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman sau Anne Hathaway. A avut parte de un buget de aproximativ 250 de milioane $ si de geniul regizoral al lui Christopher Nolan.
Toate datele puse cap la cap pentru o creatie cinematografica de la care publicul se asteapta sa rastoarne toate clasamentele de incasari si sa acapareze multe statuiete prestigioase.
Acest lucru este si marea problema a regizorului Nolan, care se vede sub presiunea unui prim film “Batman Begins” bun si al unui ulterior “The Dark Knight” gravitand in jurul magistralului Heath Ledger si al sau Joker – cel mai bun rol negativ al cinematografiei moderne.
Un motiv in plus pentru starnirea interesului publicului roman este faptul ca anumite scene din film au fost “turnate” in Romania. (vezi: http://www.cinemagia.ro/stiri/the-dark-knight-rises-filmat-si-in-romania-17301/ si http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/batman-the-dark-knight-rises-se-filmeaza-la-bucuresti.html).

Asadar, “The Dark Knight Rises” este despre asteptari, controverse, intrebari, filozofie si multa rabufnire sufleteasca – din ce au lasat teaser-ele sa se vada.

Filmul are premiera in Romania pe 20 iulie 2012.

Written by