COLECTIA EPONGE FASHION PARIS (Primavara-vara 2013)

 

Ca in fiecare sezon, EPONGE Fashion Paris reinterpreteaza intr-o maniera unica si extrem de sic, cele mai in voga elemente prezentate pe podiumurile internationale. Principala sursa de inspiratie a colectiei primavara-vara 2013 este stilul relaxat, solar si plin de culoare al incantatorului litoral italian in anii ’60-’70.

Colectia reprezinta o imbinare armonioasa a mai multor elemente stilistice, punand accent pe culorile specific mediteraneene: vii, calde, stralucitoare, acide si luminoase ca niste fructe glasate sau deopotriva, fondante si pudrate amintind de faimoasa “pasticceria & gelateria  italiana “

Colectia este definita de lejeritate gratie detaliilor drapate, volanelor, manecilor kimono sau celor gen fluture ce dau libertate de miscare.  Silueta cu talia  marcata din sezonul trecut face acum loc unei noi abordari mai nonsalante a feminitatii, elementele cu volume arhitecturale si croielile cambrate fiind abandonate aproape in totalitate in favoarea  unui stil confortabil prin excelenta.

Toate aceste elemente extrem de feminine de o senzualitate subtila si relaxata, flateaza si pun in evidenta silueta cu discretie si stil.

Colectia este alcatuita  si impartita  in doua  mini-colectii :

  • EPONGE CHIC ce cuprinde tinute elegante, concepute special pentru birou si ocazii speciale

si

  • EPONGE TRENDY compusa din modele cu un aer usor mai nonconformist si tineresc.

Bluzele si rochiile lejere se regasesc in prim-planul ambelor mini-colectii, punandu-se accent pe confort si cromatica bogata, vie si solara ce cuprinde nuante vibrante de portocaliu, galben, turquoise, roz, verde smarald, rosu-trandafiriu, albastru cobalt, verde crud intens amintind de delicioasele dulciuri italiene, de fructele parguite, de florile mediteraneene si de valurile inspumate.

Pe de alta parte, accentele cromatice discrete, pudrate, dulci si fondante nu fac altceva decat sa puna si mai mult in valoare si sa confere mai mult farmec acestei colectii incantatoare de o feminitate absoluta. Imprimeurile florale duc cu gandul la gradinile inmiresmate scaldate de soare si de briza  marii din Portofino si reusesc sa insufle optimism si buna dispozitie.

Materialele  acestei noi  colectii  sunt: vascoza , bumbacul , matasea, polivascoza, tricotul  fin si lejer cu texturi  placute, usoare, fine si translucide ce amintesc inca o data de lucirile  discrete  ale  fructelor saturate de culoare . 

Accesoriile si detaliile aurii dau intregii colectii un plus de luminozitate, modernism si un aer de lux relaxat specific italian.

 

Written by