Fashion is a Glamour Mood?

 

Inspirata de stilul actritelor Gina Lollobrigida si Tippi Hedren, muza lui Alfred Hitchcock, colectia Eponge Fashion Paris toamna-iarna 2012/2013 reinvie imaginea glamour-ului hollywoodian al anilor '50.

Adorat pe marile podiumuri internationale in acest sezon, stilul baroc este reinterpretat de Eponge Fashion Paris intr-o maniera moderata, rezultatul fiind  o colectie completa de tinute office si casual chic dedicata femeii moderne mereu in miscare dar care isi doreste haine confortabile si in tendinte. Dantela si materialele cu luciri subtile, rafinate, sunt elementele de atractie ale noilor creatii, completand si asortandu-se impecabil cu piesele basic ce permit obtinerea unei multitudini de tinute elegante, moderne si feminine.

Laitmotivul colectiei este silueta clepsidra obtinuta prin piese care marcheaza talia. Acestora li se alatura volume arhitecturale si croieli cambrate precise ce sculpteaza, alungesc si subtiaza optic silueta. Ca element caracteristic al acestui trend, peplum-ul joaca un rol cheie in noua colectie, folosit in diverse variante pentru a innobila  in egala  masura bluzele, rochiile si fustele, punand in evidenta  talia  in cel mai rafinat mod cu  putinta.

Bluzele au croieli minimaliste lejere si extrem de confortabile. Pantalonii, lungi sau 7/8, capata o noua linie, cambrata si slim ce avantajeaza si subliniaza silueta.

Cromatica noii colectii este definita de nuante profunde si vibrante, amintind de pietrele pretioase. Verdele smarald, albastrul safir, rosul burgund si violetul sunt doar cateva dintre nuantele propuse de Eponge Fashion Paris pentru noul sezon. Negrul da o nota de rafinament intregii colectii iar combinarea de texturi si forme arhitecturale diverse, un subtil aer gotic.

Nu lipseste combinatia alb-negru, expresia distinctiei absolute, iar imprimeurile florale sau abstracte se imbina armonios cu accentele luxoase create de modelele animal print.

Rezultatul? O colectie unitara dar in acelasi timp eclectica, in spiritul tendintelor internationale.

Written by