Soirees de la Mode- a 11-a editie in Romania

In data de 18 ianuarie, la Hotelul Palace Hilton a avut loc cea de-a 11 editie intitulata Soirees de la Mode, dedicata exclusiv designerului Wihelmina Arz, cea care a deschis in urma cu zece ani prima editie a evenimentului.

„Soirees de la Mode este un eveniment deja consacrat. Este probabil unul dintre putinele pe care le poti numi cu adevarat eveniment de moda si cu siguranta unul dintre cele mai asteptate, cel putin de catre mine. In urma cu 11 ani am ales cu incredere sa particip la debutul acestui eveniment.” Wihelmina Arz

Colectia prezentata, primavara-vara, poarta numele “Image”, si a avut ca inspiratie si punct de plecare traditia teatrului japonez. Cele 25 de piese au oferit un spectacol ce exploreaza multiplicitatea fatetelor feminine, o femeie care calatoreste in timp si in sine.

Culorile pe care designerul le-a ales pentru acesta colectie, ce a deschis anul modei in Romania, au fost roz, portocaliu, crem, culori asemanatoare florilor de primavara pe care unele dintre modele le aveau in mana in timp ce defilau in creatiile vestimentare. Pantofii care au accesorizat colectia au fost conceputi si realitazi de Cristina Batlan.

La mult asteptatul eveniment s-au prezentat personalitati din lumea modei autohtone romanesti precum Oana Roman, dar si prezente din lumea mondena precum Geanina Corondan, Anca Turcasiu,  Andrei Jilavu, Cosmina Pasarin, Luana Ibaka, Rita Muresan, Roxana Vancea, Maria Radu.

Evenimentul a fost animat de Dj Vanda, care le-a oferit modelelor ce au defilat in costumatiile Wihelminei Arz, muzica necesara pentru ca aparitiile pe scena sa fie insotite de atitudinea perfecta. Dan Puric si-a pus amprenta asupra spectacolului prin "fantomele pozitive" din echipa sa, adica Vadim Rusu si Petru Cioban, decorurile "vii" ale salii, in timp ce Laurent Tourette a uimit intreaga audienta cu arhitecturile de par create.

Written by