Iubitul si Albinaritul

. . . sunt doua activitati deosebit de atractive, pline de miere si, in acelasi timp, foarte periculoase. Exact ! Se aseamana foarte mult, avand in vedere ca acele nu te ocolesc nici in Dragoste si nici in Prisaca. Ba, mai mult, si comportamentul indivizilor din ambele sexe ale celor doua specii se aseamana izbitor.

Fermecatoare, cu chipul gingas si forme apetisante, robotesc toata ziulica si te bazaie ori de cate ori au ocazia. Si, le face foarte mare placere !

Noi le alintam si le aducem flori iar ele culeg nectarul de pe buzele noastre : poezii, cantece, declaratii de dragoste in miez de noapte, cardul, masina si apoi . . . pleaca ! Ha ha ha . . . Stai linistit ! Se mai intampla . . . si apoi, pana nu te arzi nu te inveti miinte ! Ai ales o Vispe ! Data viitoare sa fii mai atent ! Cum faci diferenta ?  E simplu ! Albinuta ta, intotdeauna, in fiecare dimineata, iti serveste cafeluta in pat !

Ele nu uita niciodata drumul spre casa, sunt iubitoare, au puteri supranaturale si sunt atente la tot ce misca in jur. Iar tu, drept rasplata, le pregatesti micul dejun. Altfel , esti Trantor ! Si ai foarte mare grija ! La prima greseala te iarta, la a doua iti aduce aminte de prima, la a treia primesti intepatura de avertisment si, daca persisti in greseala, vine toata armata pe tine ! Primesti ace pana lesini de durere si te scoate afara din cuib precum albinele pe trantorii burtosi la venirea toamnei.

Prin urmare, trantori din toata lumea, pentru a ne pregati de Iubit, va invit la o portie de Albinarit .   

Si, pentru binele nostru,cititi cu atentie Descrierea fiecarei fotografii.