Ingrijirea unghiilor false

Toate femeile isi doresc unghii cat mai lungi si maini frumoase, numai ca, in unele cazuri, unghiile sunt fragile si se rup mult prea usor, acest fapt oferind mainii un aspect neingrijit. Solutii exista in aceasta privinta si nu sunt nici dureroase si nici scumpe astfel incat aproape oricine si le poate permite! Bineinteles, vorbim despre aplicarea unghiilor false ce reprezinta solutia ideala in cazul unghiilor naturale fragile e sunt imposibil de purtat lungi.

Aceste unghii ce se construiesc peste cele naturale au un aspect frumos, ingrijit si de durata oferind frumusetea mult dorita mainii. Ceea ce trebuie sa stiti insa, este ca si acestea au nevoie de o oarecare protectie si ingrijire pentru a dura cat mai mult si a-si pastra forma.

In primul rand, de cate ori aveti de facut treburi casnice purtati manusi. Produsele chimice utilizate pentru curatarea casei nu fac bine unghiilor false dar nici cuticulelor sau pielii mainilor. Puratand manusi de menaj, intreaga mana va fi ferita de acesti agenti toxici.

Evitati sa tineti unghiile in apa fierbinte pentru un timp indelungat. Daca faceti baie, cat stati in apa calda, mainile tineti-le pe marginea cazii, ferite de apaiar cand spalati vasele, utilizati fie manusi, fie apa calduta, nu fierbinte.

Nu folositi unghiile ca ajutor de desfacut, curatat diverse lucruri sau de reparat una-alta. Chiar daca sunt false si nu va dor, ele se pot rupe daca sunt bruscate.

In momentul in care va vopsiti sau vopsiti pe altcineva, purtati deasemenea manusi pentru ca substantele respective va vor pata unghiile.

Daca stiti ca va folositi foarte mult mainile de obicei, la aplicarea unghiilor false optati pentru cele mai rezistente astflel incat sa nu fie necesar sa le refaceti mereu inainte de termen pe motiv ca sunt rupte.

Intretineti unghiile la aproximativ 3 saptamani, pentru ca ele sa nu fie foarte deteriorate cand reveniti la manichiura si sa nu trebuiasca inlocuite ci doar retusate.

Chiar daca aveti unghii false, nu uitati de cuticule sau pielea mainilor si ingrijiti-le pe acestea cat mai bine folosind creme si uleiuri speciale.

Mai multe detalii gasiti pe www.cupio.ro
 

Written by