Cat costa un divort la Hollywood

 

Viata e frumoasa la Hollywood, banii nu sunt o problema, iar oamenii isi pot permite aproape orice. Se indragostesc, divorteaza, se indragostesc din nou, divorteaza, apoi o iau de la capat. Dar oare cat ii costa divortul, oare exista divorturi care sa duca la sume uriase? Ei bine da, va prezentam in cele ce urmeaza un top zece al celor mai scumpe divorturi de la Hollywood

Michael Douglas si Diandra Douglas

Divorul de Diandra Douglas l-a costat pe iubitul actor american Michael Douglas 45 de milioane de dolari in 2000. O suma considerabila pe care cu siguranta actorul a reusit sa o recupereze in urma nenumaratelor roluri pe care le-a interpretat in ultimii 13 ani.

 

Phil Collins si Orianne Cevey

Au divortat in 2008, iar in urma divortului Phil Collins a pierdut 47 de milioane de dolari.

Paul McCartney si Heather Mills

Unul din divorturile cele mai mediatizate s-a incheiat in 2008, daca s-a incheiat bine sau nu, doar Paul McCartney stie, pentru ca in urma sa el a ramas fara 48.6 milioane de dolari.

 

James Cameron si Linda Hamilton

Desi au castigat 11 premii Oscar in 1998, cuplul aparent fericit a divortat la un an diferenta, in 1999. Linda Hamilton a castigat in urma procesului 50 de milioane de dolari.

Madonna si Guy Ritchie

Divortul dintre Madonna si Guy Ritchie este tinut in umbra. Se presupune insa ca el a costat intre 76 si 92 de milioane de dolari.

Cindy Silva si Kevin Costner

Faimosul bodyguard Kevin Costner a divortat de sotia sa in 1994. Cat l-a costat divortul? N-o sa va vina sa credeti: 80 de milioane de dolari.

Melissa Mathison si Harrison Ford

Indiana Jones, asa cum il cunoastem toti pe Harrison Ford, a divortat de sotia sa in 2004. In urma divortului, fosta sa sotie l-a usurat pe faimosul actor american de 85 de milioane de dolari.

Amy Irving si Steven Spielberg

Intalnirea cu printesa Diana din 1985 nu a fost de bun augur, cuplul a divortat la putin timp, in 1989, iar sotia a primit 100 de milioane de dolari.

Neil Diamond si Marcia Murphey

Cei doi s-au despartit in anii ’90, iar divortul l-a costat pe Neil Diamond 150 de milioane de dolari.

Michael Jordan si Juanita Jordan

Si iata si cel mai scump divort de la Hollywood. Michael Jordan s-a despartit de sotia sa in 2007. Divortul l-a costat enorm, fosta sotie a plecat in noua ei casa cu 168 de milioane de dolari.

Dupa cum ati observat sumele cresc odata cu celebritatea, faima nu aduce numai bunastare, ea aduce si enorm de multe cheltuieli. Foarte putine divorturi de la Hollywood se incheie linistit la notar. De cele mai multe ori sotul este cel care ramane mai sarac dupa ce se desparte de sotia alaturi de care si-a petrecut o buna perioada din viata.

 

Written by