Cele mai fericite cupluri de la Hollywood

 

Povestile pline de succes de la Hollywood sunt intotdeauna captivante. Suntem obisnuiti ca idolii nostri sa intalneasca dragostea de multe ori in viata, sa se casatoreasca pentru o luna sau doua, apoi sa divorteze pentru a-si uni din nou destinul cu alta celebritate. Cu toate acestea exista pana si la Hollywood cupluri care au rezistat de-a lungul anilor. Va prezentam mai jos povestile lor de dragost

Meryl Streep & Don Gummer

Sunt casatoriti de mai bine de 34 de ani, iar viata lor impreuna se bazeaza pe respect si multa dragoste. Chiar daca lipseste mult de acasa, fiind prinsa cu diferite proiecte Meryl Streep este sustinuta in cariera de sotul ei, care o apreciaza atat ca actrita, cat mai ales ca sotie.

Tom Hanks & Rita Wilson

Cei doi reprezinta un cuplu despre care s-a vorbit foarte mult in presa internationala. S-au cunoscut in 1985 si si-au unit destinele in 1988, iar de atunci au ramas nedespartiti. Casnicia lor dureaza de 25 de ani, iar zvonurile arata ca cei doi se sustin reciproc pe toate planurile. Familia joaca un rol important in viata lor, insa cariera isi are si ea locul ei

.

John Travolta & Kelly Preston

John Travolta & Kelly Preston sunt impreuna din 1991, iar tragedia suferita atunci cand Jett Travolta a murit nu le-a distrus in nici un fel relatia. Merg foarte des la un consilier marital pentru a-si rezolva micile probleme. Cei doi considera ca relatia dintre ei a rezistat atat de mult tocmai datorita sedintelor de terapie de cuplu pe care le-au urmat regulat.

 

Antonio Banderas & Melanie Griffith

Antonio Banderas & Melanie Griffith si-au inceput povestea de dragoste pe platourile de filmare, asa cum ne asteptam. Desi la acea vreme erau deja casatoriti, iubirea dintre cei doi a fost prea mare. Am lasat in urma tot si s-au casatorit in 1996, iar de atunci au ramas impreuna. Desi zvonurile privind divortul celor doi nu au incetat sa apara, dragostea, dar si increderea i-au facut sa mearga mai departe tinandu-se de mana.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Cunoscuta de noi toti din serialul “Sex and The City” Sarah Jessica Parker s-a casatorit cu Matthew Broderick in 1997. Dragostea lor este puternica, iar cei trei copii pe care ii au impreuna o certifica. Cei doi sunt de acord ca orice casnicie are suisuri si coborasuri, insa cuplul lor devine mult mai puternic dupa ce problemele sunt rezolvate.

Putem spune ca dragostea si faima nu se exclud, cuplurile puternice prezentate mai sus isi continua viata, chiar daca tentatiile apar la tot pasul, chiar daca timpul petrecut impreuna este adesea redus la minim. Nu putem decat sa ii admiram si sa le uram sa isi traiasca fericiti in continuare frumoasa poveste de dragoste.

Written by