Au mai ramas 4 zile pana la Concertul Europa FM de pe plaja dintre Venus si Saturn.

Pregatirile pentru mega-concertul Europa FM Live din 29 iulie au intrat in linie dreapta! Mai sunt 4 zile pana cand pe scena de pe plaja dintre Saturn si Venus vor urca unele dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti: Stefan Banica, Loredana, Holograf, Horia Brenciu si Directia 5!  Se anunta  a fi un concert incendiar, la care vor participa peste 30 de mii de persoane! Spectatorii vor avea parte de numeroase surprize… pentru ca  vara… nu se doarme! – promit organizatorii.

Emotiile sunt mari! Vedetele au inceput deja pregatirile! Stefan Banica va canta – pentru prima data – live, pe scena, cel mai nou single al sau – „Nu e prea tarziu”, dar si „majoritatea pieselor pe care publicul vrea sa le auda”, promite artistul. Cat despre noua sa piesa Nu e prea tarziu”, Stefan Banica a declarat pentru  emisiunea Europa Express a lui George Zafiu, ca este o piesa din genul  „Poveste”, cu un sound de chitara aparte. „Sper sa fie pe placul oamenilora spus Stefan Banica. 

Revenit din Suedia special pentru acest concert Directia 5 promite un concert in forta! „Vom canta in mod sigur cantece de pe discul nostru nou Electric Love Story, pe care nu le-am cantat niciodata in public” a dezvaluit Marian Ionescu. Directia 5 isi prezinta pe scena Europa FM de pe plaja  si noul single – „O fata ca ea”, interpretat de Toni Seicarescu si Cristi Enache.

Horia Brenciu si Loredana promit, de asemenea, un show de zile mari!

Loredana se declara convinsa ca va fi un concert de pomina si marturiseste ca nu a mai cantat pe o scena pe plaja de mult timp. „Nimic nu se compara  cu un concert pe plaja, asta e clar. Este…visul unei nopti de vara” afirma  Loredana.

MC-ul Concertului Europa FM Live pe Plaja, din 29 iulie este George Zafiu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM. „Evenimentul de pe plaja dintre Venus si Saturn va arata ca  suntem o comunitate imensa, sub aceeasi umbrela: umbrela Europa FM!” – a spus vedeta Europa FM.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Mangalia si vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe si artisti. Garajul Europa FM revine, in septembrie, cu noi concerte live.

Europa FM – un radio de milioane de romani.

Europa FM este primul post privat din Romania, cu acoperire nationala  in FM. Anul acesta, in data de 26 mai, radioul a sarbatorit 12 ani de existenta.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de incredere post de radio –  timp de sapte ani la rand in clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociatia pentru Radio Audienta confirma ca Europa FM este postul de radio alaturi de care romanii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultatori aleg sa pastreze zilnic frecventele Europa FM, pentru cea mai buna muzica din ’80 pana azi si pentru stirile care conteaza.

 

 

 

 

 

 

 

Written by