Radio Romania Junior- Finalist la New York Festivals International Radio Program and Promotion Awards

Radio Romania Junior, singurul post public din Europa destinat copiilor si parintilor, este finalist in cadrul New York Festivals International Radio Program and Promotion Awards, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de acest gen din lume.

Festivalul celebreaza excelenta in industria radio, oferind recunoastere programelor si proiectelor radio originale. Radio Romania Junior este singurul post de radio on-line calificat in etapa finala a Festivalului.

Competitia se afla la a 31-a editie, iar anul acesta s-a bucurat de o popularitate extraordinara cu peste 2,000 de proiecte apartinand unor posturi de radio, retele nationale sau producatori independenti din 27 de tari inscrise. 

Juriul este format din peste 50 de specialisti ai industriei radio, respectiv regizori, producatori, scenaristi, directori de statii din intreaga lume .Castigatorii competitiei New York Festivals International Radio Program and Promotion Awards vor fi anuntati la finalul lunii mai, iar Gala de Premiere va avea loc pe 18 iunie la New York.

Radio Romania Junior este cel mai tanar proiect lansat de Radio Romania, singurul de acest gen din Europa adresat copiilor. Prin intermediul www.radioromaniajunior.ro, proiectul propune o platforma educationala de comunicare (emisie radio cu streaming video, site, pagina de Facebook, Twitter), pe baza conceptului original integrat “Universul Junior”. Mici sau mari, ascultatorii se pot juca si pot invata intr-o lume virtuala sigura, actuala, creativa si distractiva.

Written by