Bronz cu stralucire de argint

    Cea de a patra zi la Olimpiada s-a incheiat tarziu si ne-a adus inca doua medalii. Echipa feminina de gimnastica a cucerit medalia de bronz, la fel si halterofilul nostru, Razvan Martin, categoria 69 kg. Dupa 16 ani, halterele sunt din nou pe podium si cel mai tanar halterofil de la actualele jocuri ne aduce cea de-a cincea medalie in 2012.  Lin Qingfeng  a fost de neoprit si si-a adjudecat aurul fara emotie, insa argintul i-a fost suflat lui Razvan, la doar un kilogram de indonezianul Triyatno.

     Nici gimnastele noastre nu au fost mai norocoase, caci cu o Larisa Iordache in forma, alta ar fi fost treapta pe care ne-am fi asezat la final. In plus, rusoaicele ne-au dat sperante pana in ultima secunda, au gresit copilareste la sol dar tot nu am reusit sa le depasim. Sandra Izbasa si Catalina Ponor au fost exemplare si ne fac sa ne gandim la aur la individual .

  Important este finalul si ca si la Beijing 2008, obtinem bronzul si ne asezam din nou pe podium de unde nu am mai coborat de 36 de ani.

   Dupa patru zile de concurs, Romania ocupa locul 13 in clasamentul natiunilor, reusind sa obtina o medalie de aur, doua de argint si doua de bronz, iar sperante avem in continuare.

Written by