CLASS invitat special in concertul BAD BOYS BLUE pe 15 februarie la Cinema Patria

 

In seara de 15 februarie cinematograful Patria va fi cuprins de febra disco-dance: CLASS, trupa simbolul ce a pus bazele acestui curent in Romania, la mijlocul anilor “90, va intregi regalul muzical, alaturi de BAD BOYS BLUE.

Adevarat trend-setter in muzica autohtona, CLASS si-a inceput cariera la mijlocul anilor “90, si-a legat numele de Scoala Vedetelor, de nenumarate hituri, de o serie remarcabila de distinctii si, mai nou, de showul Tv X Factor, in cadrul caruia solista Mihaela Cernea a avut statutul de preparator vocal.

Printre elementele notabile din palmaresul CLASS se numara: pozitionarea pe locul doi in selectia finala Eurovision 1996 cu piesa “Raspuns”, primul slagar al formatiei, lansarea hitului “A dui, doina” prima piesa etno-dance din muzica romaneasca, pozitionarea pe locul 1 in Romanian Top 100, timp de 7 saptamani la rand, cu piesa “Luna mi-a zambit,” care a devenit cea mai difuzata melodie romaneasca a anului 2003, stabilind un record absolut, pentru momentul respectiv, premiul MTV Romania pentru cel mai bun videoclip dance, cu “Intr-o zi”, ocuparea primei pozitii in Romanian Top 100 si statutul de castigator in categoria Best Pop Song, in cadrul Premiilor MTV Romania 2004, locul 1 la MTV RO Chart si la Europa FM cu super hitul “Ocean in Desert” (2007) si highest new entry in Romanian Top 100, direct pe locul 45 cu piesa “Castel de nisip”.

Cu aceste slagare, cu multe alte melodii de succes si cu prezenta electrica ce ii caracterizeaza, cei trei membri CLASS: Mihaela Cernea, Florin Cojocaru si Vlad Cernea te vor delecta si iti vor starni amintiri pe 15 februarie la Cinema Patria.

Seara va fi incheiata de recitalul BAD BOYS BLUE, alaturi de care vei fredona melodiile care ti-au insotit adolescenta: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay". Le-ai fredonat hiturile, ai dansat pe muzica lor si tot alaturi de ei ai cunoscut fiorii primei iubiri. Acum ai ocazia sa ii vezi live, intr-un spectacol electrizant ce va reaprinde flacara epocii disco-dance.

Iar pentru ca distractia sa fie completa, spectacolul va fi urmat de program disco in care se vor succeda cele mai indragite hituri ale acelei perioade. Ia-ti perechea, vino la BAD BOYS BLUE si fi gata de dans pe 15 februarie la Cinema Patria!!

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt in vanzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP – 250 RON (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf)

Categoria I – 200 RON

Categoria II – 150 RON

Categoria III – 100 RON

Biletele pentru regalul muzical, gazduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro

 
 

Written by