Descoperiti versiunea de mobil a site-ului Nemira

Vesti bune pentru cititorii Nemira: de astazi, libraria virtuala Nemira.ro este disponibila si in versiunea pentru terminale mobile. Versiunea de mobil a site-ului Nemira.ro face posibila vizualizarea acestuia in formatul perfect adaptat dimensiunilor ecranului telefonului mobil.

Vizitatorii mobi-site-ului Nemira.ro pot face comenzi direct de pe telefon sau pot rasfoi cartile preferate, cu ajutorul functiei de geolocatie, in cea mai apropiata librarie Nemira.

Am venit in intampinarea cititorilor activi, care vor sa vada “din mers” noutatile noastre.

Incepand de acum, puteti accesa cele mai bune oferte Nemira, oriunde v-ati afla.

Nemira – placerea lecturii

Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, infiintata in 1991. Si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare si noi medii de comunicare.

Initial, Nemira a fost identificata cu literatura science-fiction, dupa ce a lansat o marca derivata – colectia Nautilus, foarte bine primita de catre cititori. Ulterior, si-a sporit semnificatia impunandu-se cu noi produse editoriale. Autori celebri au fost publicati pentru prima data la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar si Roger Caillois, René Girard si multi altii. Printr-un program amplu materializat in sute de titluri de o valoare incontestabila, Nemira a imbogatit patrimoniul cultural si spiritual al Romaniei.

Librarie Virtuala Nemira ( www.nemira.ro ), mai multe librarii Nemira deschise in tara, librarii pe timpul verii la mare si retea de distributie in intreaga tara, newsletter saptamanal catre zeci de mii de abonati, primele carti in format electronic de pe piata romaneasca, toate acestea completeaza imaginea moderna a editurii.

 

Written by