Don Dorcha- The Dark Lord si Little Spirit, personajele din Lord Of The Dance viziteaza Bucurestiul in octombrie

     Pentru 48 de ore, in zilele de 11 respectiv 12 octombrie, doi dintre indragitii dansatori ai trupei ’’Lord Of The Dance’’, Andreea Kren si Zoltan Papp, vin sa imparta cu noi bucuria de a face parte din acest spectacol unic si de a ne impartasi emotia si magia pe care ei o traiesc de fiecare data cand isi interpreteaza rolurile in acest minunat show.

    Zoltan Papp, interpretul rolului negativ Don Dorcha – Lordul Intunecat, s-a nascut in Budapesta si a inceput sa danseze la varsta de 9 ani. De dansul irlandez, Zoltan s-a indragostit la 21 de ani cand a vazut la TV spectacolul „Michael Flatley’s Feet of Flames”. S-a apucat imediat de studiat dansurile irlandeze, iar 2 ani mai tarziu a ajuns sa interpreteze in diferite tari roluri importante in spectacole.

In 2005, Zoltan se bucura de privilegiul de a fi distribuit de insusi Michael Flatley in  spectacolul „Celtic Tiger”, avand onoarea de a deschide spectacolul in Budapesta in fata a 60.000 de oameni. Dupa doi ani de turnee cu  „Celtic Tiger”, Zoltan primeste rolul „Don Dorcha” – Lordul Intunecat, pe care il interpreteaza cu un real succes in ultimii patru ani. Cariera lui Zoltan ca dansator de muzica irlandeza a atins apogeul in 2010, cand a fost ales sa danseze cu Michael Flatley in „Return Of Lord Of The Dance”.

Andrea Kren, spiridusul stralucitor din show-ul Lord Of The Dance a inceput sa danseze la varsta de 6 ani. Dupa ce o perioada lunga de timp a studiat dansurile populare unguresti, la varsta de 13 ani Andrea devine membra a „Ronan Morgan Irish Dance School” din Budapesta, unde incepe sa invete dansul irlandez. Castiga de trei ori „Middle-European Championship” si participa tot de trei ori la „World Championship”.  Dupa un an de colaborari cu diverse companii de dans irlandez din Europa, in 2008 Andrea intra in trupa creata de Michael Flatley – Lord Of The Dance, unde este dansatoare si il interpreteaza si pe „Little Spirit”. Visul Andreei a devenit realitate in 2009 cand a dansat alaturi de Michael Flatley in spectacolul „Feet of Flames”.

Pentru Andrea acest turneu este unul foarte special, intrucat este prima oara cand danseaza in tari precum Bulgaria, Romania, Croatia si Italia, iar noutatea turneului consta si in faptul ca in coregrafia spectacolului au fost introduse scene noi, revolutionare, precum si costume noi, create special pentru fiecare rol in parte.

Celor doi dansatori li se alatura alte zeci de dansatori, in perioada 5-10 Noiembrie 2011, pentru turneul national ce ii va purta pe cei de la Lord Of The Dance prin Bucuresti, Iasi, Brasoc, Sibiu si Tg Mures. Ce isi doresc sa-i vada pe magnificii irlandezi in cadrul reprezentatiilor din 5 noiembrie ora 16.00, respectiv ora 20.00 de la Bucuresti, isi pot cumpara bilete din reteaua BILETOO, de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, blt.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor pentru cele 2 reprezentatii din Bucuresti (Sala Palatului, orele 16.00 si 20.00) sunt urmatoarele:

– 500 lei: Loja Oficiala

– 350 lei: categoria VIP

– 300 lei: categoria 1

– 250 lei: categoria 2

– 200 lei: categoria 3

– 150 lei: categoria 4

– 100 lei: categoria 5

Preturile biletelor pentru Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures sunt urmatoarele:

– 300 lei: categoria VIP

– 250 lei: categoria 1

– 200 lei: categoria 2

– 150 lei: categoria 3

– 100 lei: categoria 4

– 50 lei: categoria 5

~~Turneul Lord Of The Dance va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si este organizat de Project Events colaborare cu European Event Services.~~

http://www.youtube.com/watch?v=Q9QNIia0Grg

Written by