Fotbalul, ce dezastru

Cele doua echipe romanesti si-au inceput dezastruos parcursul in Europa League. Privind spre Rapid, putem spune ca Steaua a pierdut doar cu 0-1 in fata celor de la Spartak Trnava, pe teren propriu. Portarul Stelei a gresit copilareste si Mikovici a deschis scorul inca din minutul 5. Si chiar daca la poarta lui Filipko a fost asediu, stelistii nu au facut decat sa ne aminteasca faptul ca inca suntem mici pentru o Europa asa de mare.

   Despre Rapid nu sunt cuvinte. Avand in vedere inceputul slab de campionat al acestora, nimeni nu spera la prea mult, insa putini si-au imginat dezastrul: 4-0, si Rapid nu mai are voie sa viseze. Experimentatii Rapidului n-au rezistat nici 10 minute in fata pustilor de la Heerenveen, Djuricici reusind deschiderea scorului si tot el fiind cel care  a marit avantajul in minutul 22, profitand de gafa monumetala a lui Marius Constantin. De Ron si Fazli au inchis balul in minutele 69, respectiv 89, lasand Rapidul clar in afara Europei.

  Cu alte cuvinte, cele doua echipe au strans impreuna o mana de goluri si, cum spunea si Zotta “ Doar o minune ne mai poate face fericiti”, dar cine sa mai creada in minuni?

Written by