Frumusete si sport, la Gala Fotbalului Romanesc

 Joi, 8 decembrie, World Trade Plaza a fost gazda celor mai importante evenimente ale acestui sfarsit de an “Gala Fotbalului Romanesc” si finala concursului de frumusete, “Miss Romania 2011”, organizat de FashionTv Romania, Asociatia Fotbalistilor Romani si Clubul Sportiv al Jurnalistilor.

Spectacolul a reunit nume mari ale “sportului rege” si ale jurnalismului romanesc. Au fost acordate premii pentru: cel mai bun portar al anului, Ciprian Tatarusanu, de la Steaua cel mai bun fundas, Sergiu Costin, de la Otelul Galati cel mai bun mijlocas, Ovidiu Herea, de la Rapid cel mai bun atacant, Daniel Pancu, de la Rapid cel mai bun stranier, Marcos Antonio si cel mai bun conducator de club, Marius Stan, de la Otelul Galati pentru cel mai bun antrenor, Dorinel Munteanu si cel mai bun fotbalist al anului Cristian Sapunaru, de la FC Porto. De asemenea au fost acordate si premii de excelenta pentru intreaga activitate de antrenor, Florin Halagian, pentru intreaga acticvitate de jurnalist, Dumitru Pelican, pentru intreaga activitate de fotbalist, Aurica Bedeanu, si premiul pentru reprezentarea fotbalului romanesc in Europa, oferit lui Dan Petrescu.

Premiul pentru cel mai bun comentator-ziarist-analist, i-a fost inmanat lui Emil Hossu-Longin, premiul pentru cea mai buna emisiune sportiva a fost dat pentru “Minutul 91”.

Concurentele de la Miss Romania 2011, pentru a impresiona juriul, au trecut prin trei probe, defiland in costume populare romanesti, in costume de baie si in rochii de seara, semnate Andreea Dogaru, iar incaltamintea semnata de Mihai Albu.

Un alt moment important al serii, a fost oferit de designerii romani, care si-au prezentat cele mai frumoase rochii si pantofi: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Romanita Iovan, Nausica Mircea si Rita Muresan.

Miss Romania 2011 a fost desemnata Loredana Hrinciuc din Suceava, coroana fiindu-i oferita de castigatoarea Miss Romania 2010, Sandra Bachici, care a fost si membra a juriului de data aceasta. Miss popularitate i-a fost acordat Andreei Panea din Bucuresti, Miss Fotogenie Marcela Danaila din Galati, Miss Telegenie Maria Gradinaru din Iasi, Miss Fotbal Elisa Braniste din Pitesti, Miss Cosmote Diana Pepelea din Medias si Miss Diamant’s i-a fost acordat Alexandrei Badea din Targoviste.

Seara a fost incheiata cu melodia Caruso cantata de Ianna Novac, “vocea de aur de peste Prut”.

 

Written by