LORD OF THE DANCE la Bucuresti- Magia Dansului

           Lorzii dansului au reusit sa aduca pe scena Salii Palatului din Bucuresti magia cu care si-au obisnuit fanii din toata lumea de mai bine de 15 ani. Trupa creata de Michael Flatley a „tintuit” in scaune peste 8000 de spectatori pe parcursul a 2 reprezentatii. Muzica si luminile au facut ca spectatorii sa vibreze la fiecare pas de dans al „Lorzilor”. Pe scurt: un show impecabil.

 

Lord of the Dance ne-a amintit ca in lupta vesnica dintre bine si rau, intunericul poate fi depasit cu perseverenta si cu o vointa puternica.  De la inceputul show-ului pana la cele 2 bis-uri de la final, publicul a fost captivat de talentele dansatorilor, de precizia si sincronul lor, precum si de arta de dans modern si traditional pentru a ilustra o calatorie celtica care se termina cu victoria binelui. In finalul show-ului se putea vedea pe fetele din multime increderea in bine si faptul ca multimea era una cu dansatorii. Se putea vedea lupta cu care ne confruntam cu totii in viata de zi cu zi, chiar daca nici unul nu puteam sa imitam competentele fiecarui interpret.

Toata lumea a fost de acord ca noul show a fost mult mai „fierbinte” decat cel prezentat anul trecut tot la Bucuresti. Costumele mai indraznete si culorile mai  puternice au contribuit din plin la o atmosfera vie ce a reusit sa „treaca scena” si sa faca publicul parte activa din spectacolul irlandezilor. Fiecare episod al show-ului a reprezentat indemanare si precizie ale scenelor de dans individuale si de grup care au fost absolut uimitoare de vizionat.

Spectacolul a fost  unul care nu va fi uitat curand de nici unul dintre cei 8000 spectatori prezenti sambata. " Am iubit fiecare moment al acestei reprezentatii, performantele lor au aratat intr-adevar munca grea depusa pentru ca  publicul sa fie satisfacut. A fost magic, energic, viu!" au fost cuvintele unei spectatoare ce a iesit din Sala Palatului fredonand piesa de final a "Lorzilor".

Cei ce locuiesc in provincie si isi doresc sa ii vada pe celebrii dansatori isi pot cumpara bilete la unul dintre celelalte show-uri pe care acestia le vor sustine: Brasov, Sibiu si Tg Mures! In plus, National Magazin ofera cate o invitatie dubla la reprezentatia din fiecare oras! Cei ce isi doresc un loc la spectacol, sunt invitati pe www.national-magazin.ro la sectiunea “Concurs” pentru a urma pasii in obtinerea unei invitatii duble!

 

Foto: Elena Iliescu

Written by