Nu doar notele conteaza, CITESTE si Nemira te premiaza

Editura Nemira ii invita pe elevi si studenti, in perioada 30 mai-3 iunie, la standul propriu, pavilionul C2, de  la Targul International de Carte Bookfest, pentru a le premia gustul pentru lectura. Premiul va consta intr-o reducere de 35% pentru orice carte cumparata si va fi acordata tuturor celor care vor avea la indemana carnetul de elev sau de student. In plus, ei vor primi o diploma de premiant Nemira, ca semn de pretuire pentru interesul lor fata de carte.

Editura Nemira se lanseaza intr-o campanie de incurajare a lecturii in randul celor tineri, stiind ca placerea lecturii trebuie cultivata din vreme. Fiind una dintre editurile care de-a lungul timpului a castigat foarte multi cititori tineri de partea cartilor, Editura Nemira intelege ca interesul pentru carte nu este intotdeauna sustinut si de o putere de cumparare pe masura. Cei care ar trebui sa citeasca cel mai mult si care vor forma nucleul tare al cititorilor de maine nu se bucura intotdeauna de sustinerea pe care o merita.

Editura Nemira a venit in intampinarea tinerilor an de an cu autori valorosi si a incurajat crearea unor adevarate comunitati in jurul cartilor. Amintim doar cateva dintre cele mai recente carti-fenomen in jurul carora tinerii au gasit un liant, au creat dezbateri si le-au recomandat  mai departe prietenilor: trilogia Jocurile foamei a lui Suzanne Collins, saga Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, trilogia Farseer  de Robin Hobb sau seriile de autori din cadrul binecunoscutelor colectii Suspans si Nautilus. Fiind cel mai celebru brand romanesc de science-fiction, Nautilus este un nume deja binecunoscut si in randul tinerilor. Cei mai multi nu sunt straini de cartile scriitorilor care formeaza esenta SF-ului mondial: Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card sau Gardner Dozois. Colectia Suspans, cu peste trei sute de titluri publicate, i-a adus in scena pe maestrii desavarsiti ai actiunii, misterului, societatilor secrete si ai aventurii: Stephen King, Raymond Khoury, Patricia Cornwell, Dorothy L. Sayers, Ed McBain, Iain Pears, Joel C. Rosenberg, John Sandford, Tonino Benacquista sau Rodica Ojog-Brasoveanu.

Mai mult, Nemira vine la Bookfest si cu recomandari pentru tinerii cititori. Amintim doar cateva dintre cartile pline de peripetii, magie, creaturi fabuloase si prieteni de incredere pe care Nemira le aduce la Bookfest: Cartea ucenicului vrajitor de Oberon Zell-Ravenheart, Arthur – Regele Taramului dintre hotare si La rascruce de Kevin Crossley-Holland, Dragonul Maiestatii Sale de Naomi Novik, Pendragon. Faar, orasul pierdut de D.J.MacHale sau Invidie de Anna Godbersen.

Nemira, placerea lecturii!

Written by