Solutiile Man and Machine asigura eficientizarea managementului retelelor de infrastructura

Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), Autodesk Platinum Partner, a organizat ieri, 29.05.2012 evenimentul cu tema "Eficientizarea operarii retelelor de utilitati publice cu solutii integrate Man and Machinela Grand Hotel Continental Bucuresti.

Evenimentul a reunit peste 70 de specialisti din utilitatile publice si reprezentanti ai unor importante companii private, interesati de eficientizarea managementului retelelor de infrastructura si optimizarea fluxurilor de lucru avand la baza solutii Man and Machine si tehnologii Autodesk.

Man and Machine a dezvoltat solutii care eficientizeaza operatorii din utilitatile publice prin cateva componente majore, cum ar fi posibilitatea de acces la toate sursele de date disponibile in cadrul organizatiei cu definirea fluxurilor de date si posibilitatea generarii de analize complexe si rapoarte, indiferent de tipul sursei datelor si locatia acesteia”, a declarat Dna Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania, Autodesk Gold Partner.

        „Suntem interesati sa transferam din experienta acumulata in tarile vorbitoare de limba germana utilizatorilor din Romania si sa dezvoltam activitatea de servicii si consultanta, sau ceea ce grupul stie sa faca cel mai bine la nivel european”, a completat Dna. Luminita Popescu.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Dlui. Frank Markus, Director General, Divizia Infrastructura, Mensch und Maschine Systemhaus GmbH, Autodesk Platinum Partner, care a explicat modul in care au fost finalizate in timp util si cu costuri minime proiecte de infrastructura avand la baza solutia Man and Machine Map 3D Practice Package pentru operatori de utilitati din Germania, Austria si Elvetia. De asemenea, a confirmat suportul oferit de Man and Machine utilizatorilor din Romania, un suport garantat de peste 28 de ani de experienta acumulata in peste 14 tari europene, exclusiv in cadrul comunitatilor de proiectare computerizata.

In cadrul evenimentului au fost prezentate studii de caz din Romania menite sa ilustreze beneficiile implementarii aplicatiilor software AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, Urbano 7 Canalis si Urbano 7 Hydra de catre operatori de utilitati  precum Gas de France si Raja Constanta, dar si de catre companii care furnizeaza servicii de proiectare si consultanta precum Intergroup Engineering si Eco Aqua Design.

Dintre clientii majori ai grupului M+M in domeniul infrastructurii amintim: Swissgrid, Max Bogl, Henkel, Hüttenwerke Krupp Mannesmann (HKM), Aeroportul din Hamburg, Aeroportul din Munich, Haumann & Fuchs Ingenieure AG, Oosterhuis_Lenard (ONL), SSF Ingenieure GmbH, Niederberghaus & Partner GmbH, Ed. Zublin AG, Commerzbank AG, ReLIS AG, Striebig AG si Primacon Maschinenbau GmbH.

In anul 2011, cu un numar de 639 angajati, cifra de afaceri a grupului Mensch und Maschine a depasit 191 mil. Euro, compania fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen (mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD).

 

 

Despre Man and Machine
Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M)(www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.
Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

 

 

 

Written by