4 nopti si 9 tips-uri pana la 3 zile FULL ROCK

Pentru ca ne mai despart doar 4 zile pana la Festivalul Rock al Verii – Rock the City, festival care va transforma primele trei zile dintr-o luna banala a lui “cuptor” intr-un sir de mega evenimente rock, ne-am gandit, alaturi de D&D, sa mai venim cu o serie de precizari.

Rock the City va avea loc in perioada 1-3 iulie in Piata Constitutiei, iar accesul in zona de concert se va face incepand cu orele 15.00. Iata 9 tips-uri de la Eventim.ro si D&D:

  1. Accesul in zona

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face intre Bulevardul Natiunile Unite si Bulevardul Libertatii ( zona Parc Izvor). Vineri, 1 iulie, accesul se va face incepand cu orele 16.00, iar in zilele de sambata si duminica, accesul se va face la orele 15.00.

 

  1. Cum poti intra la Rock the City

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

 

  1. Mijloace de transport recomandate

Se recomanda de catre organizatori utilizarea mijloacelor de transport in comun, in special a metroului, pentru a se evita aglomeratia din zona din cauza restrictiilor de trafic. In plus daca ajungi acolo cu metroul nu trebuie sa iti mai faci griji unde sa parchezi masina sau bicicleta.

  1. Interdictii

In spatiul de concert este interzisa intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

  1. Pelerine in loc de umbrele

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa isi aduca pelerine de ploaie.

  1. Medicamente

Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

 

  1. Rock the City nu se recomanda celor sub 12 ani

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

  1. Protejati zona

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie pe spatiul verde sau pe alei. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

  1. Bilete scanate

Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Written by