Aurelian Temisan si The Funk Society: Ma cunosti de undeva?

Unul dintre cei mai indragiti artisti romani, Aurelian Temisan, va propune pe data de 8 noiembrie 2012 un spectacol 100% live, cu un concept original, denumit sugestiv: “Ma cunosti de undeva?”.

Artistul va fi acompaniat de orchestra The Funk Society, alcatuita din 11 muzicieni profesionisti, dintre care 3 frumoase si talentate interprete de backing vocals, ce vor completa armonios regalul muzical.

Simpaticul jurat al apreciatei emisiuni “Te cunosc de undeva” va urca de aceasta data el insusi pe scena in fata publicului pentru a oferi un autentic “entertainment show”, realizat intr-un mod dinamic si interactiv cu spectatorii.

Carismatic, cu un timbru unic si cu o prezenta scenica de invidiat, artistul propune viziunea sa de spectacol, demonstrand ca inca mai are multe de spus in industria muzicala romaneasca.

Pepino Popescu, organizatorul spectacolului dezvaluie din surprizele pregatite: “Bucurestenii vor avea parte de o seara plina de imprevizibil, unde vor face cunostinta cu un Aurelian Temisan incredibil, ce va imbina perfect nota eleganta a unor piese legendare din repertoriul international si national cu umorul unui divertisment original.”

Din fericire si spre bucuria tuturor romanilor, spectacolul se va materializa si intr-un turneu in tara. Pentru lista de orase, va rugam accesati www.vreaubilet.ro

 Biletele sunt deja disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Written by