Update: Castiga 2 carti de actualitate – castigator

Avem un pachet format din: Jucariile femeilor –  Helge Jepsen – si Stresul si suferinta la locul de munca – Beatrice Bremen – pregatit de concurs.   

Pentru a-l castiga trebuie sa dati LIKE paginii de Facebook National Magazin, sa dati un comentariu cu numele vostru la postul concursului si apoi sa dati SHARE. 

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Succes!

Perioada de desfasurare a concursului: 3 – 9 decembrie.

Despre "Jucariile femeilor" : "Helge Jepsen este un barbat curajos. A scris o carte in care incearca sa dezlege cateva dintre misterele care invaluie eternul feminin. Este usor sa credem ca autorul s-a lansat intr-o serie de supozitii si dezbateri conceptuale pe marginea psihologiei complicate a sexului frumos. Dar, pana la urma, ce ssiu barbatii despre relatia pe care o avem cu propria coafura si cum ar putea intelege vreodata ca unele dintre accesoriile noastre ne sunt esentiale supravietuirii?"

Despre "Stresul si suferinta la locul de munca": "Confruntandu-se zi de zi cu stresul si suferinta manifestate in raporturile dintre angajatori si angajati, autoarea sesizeaza ca justitia este uneori inadecvata pentru unele cauze. Legea nu rezolva totul, este uneori prea transanta si poate duce spre solutii inadecvate, daca nu chiar injuste. Procesul judiciar provoaca rupturi, lasa rani, produce frustrari, ura, dorinta de razbunare si intretine un climat propice dezvoltarii unor noi conflicte …".

 

Concursul a ajuns la final. Va multumim pentru participare. Castigatorul este: Rusu Alexandru! Felicitari!

Written by