Solutii Estetica va propune tratamentul corporal In Line

Primavara aceasta, Solutii Estetica va propune tratamentul corporal In Line, ideal pentru persoanle care se confrunta cu celulita atat de inestetica, dar si cu depozitele de grasime acumulate in zonele critice ale corpului precum: fesele, picioarele, bratele si abdomenul. Acest tratament corporal are un efect reducator si drenant, oferind persoanelor care il testeaza rezultate spectaculoase si bucuria unui corp mai suplu si tonifiat.

Tratamentul In Line este compus din cinci pasi, care ajuta la eliminarea celulitei, prevenirea acesteia, la pastrarea elasticitatii si tonifierea pielii.

           Pentru primul pas se utilizeaza Body Peel, o crema exfolianta pentru corp, care are rolul de a stimula metabolismul, ajutand totodata la pastrarea elasticitatii pielii de pe tot corpul. Aceasta crema exfolianta este ideala pentru pielea deshidratata, ajuta la prevenirea vergeturilor formate in zona sanilor, pe abdomen sau pe fese.

In urmatorul pas al tratamentului se foloseste Derma Feed Adhesive Touch, un ser hidratant linistitor, cu efect de luminozitate. Se aplica o anumita cantitate de produs si odata dezvoltata adezivitatea acestuia, actiunea de ridicare se desfasoara lent pana se observa cresterea tesutului. Ingredientele active ale serului sunt: acidul hialuronic, glicerina, amidonul de orez, soia, fructoza si glucoza.

Cel de-al treilea pas consta in aplicarea cremei de masaj, Lipo Cell, care ajuta la prevenirea celulitei si la reducerea retentiei de apa din tesut, activand metabolismul celular. Ingredintele active ale cremei sunt: extrasul de cafea, care are un efect reducator, aminoacizi, castan salbatic, cafeina, extras de ceai verde, Vitamina E si uleiuri naturale.

Urmatorul pas al tratamentului consta in aplicarea unei masti drenante, Body Mask, pentru corp si picioare, care previne si trateaza edemele si primele stadii ale celulitei, bazandu-se pe ingrediente active precum: uleiuri naturale, ghimpe, centela, extract de masline si cafeina.

In ultimul pas al tratamentului se foloseste Body Serum, un ser corporal energizant si tonifiant, ideal pentru fese, picioare si abdomen, unde depozitele de grasime si rotunjimile se formeaza mai usor. Body Serum are ca si ingredinte active: centela, ghimpe, ananas, mentol, guarana, iedera si Vitamina E.

Tratamentul In Line este ideal pentru persoanele care isi doresc sa intampine primavara intr-o forma perfecta!

Written by