Concert Exploziv Rock like Scorpions

SCOR-PI-ONS, SCOR-PI-ONS, SCOR-PI-ONS…Au fost ultimele sunete scoase de multimea aflata in delir… Rauri de oameni, mii de maini ridicate, tunete de pasi, totul pentru a arata gratitudinea si un ultim omagiu unor legende rock…Ultimul concert Scorpions in Romania a fost cel mai tare concert din viata multora, si nu o spun doar eu, o spun raspicat miile de oameni aflati aseara la Zone Arena.

Ceea ce a uluit pe toata lumea a fost punctualitatea trupei germane. Project Events cred ca au ramas si ei impresionati pentru ca la ora 20:00 era anuntat concertul Scorpions si la 20:00 fix au urcat pe scena. Daca la inceput publicul s-a incalzit cu repertoriul hard rock al celor de la Trooper, odata cu intrarea pe scena a Scorpionilor, multimea s-a transfigurat complet. Urlete de bucurie, maini intinse, chipuri in extaz, toata Zone Arena parca a explodat instantaneu in valuri de adrenalina.

Intrarea trupei s-a facut la inaltime. Din scena a iesit inconjurat de lumini James Kottak (tobe), iar din neant au iesit ca tunetele si fulgerele  Klaus Meine (voce), Rudolf Schenker (chitara), Matthias Jabs (chitara), si PawelMaciwoda (bas).

Au fost fenomenali! Inca de la inceput s-au apropiat cat mai mult de public, de fani, de audienta. Inca de la inceput au impartit multimii bete din colectia tobosarului Kottak sau mici bucati de plastic brand-uite cu Scorpions, bucati cu ajutorul carora Rudolf si Matthias faceau magie cu corzile chitarilor lor.

Finalul a fost nebun de apoteotic si ultima jumatate de ora lumea era in transa la piese precum: Stil lloving you, Hurricane sau Wind of change.

Klaus a facut urari in limba romana de la inceput pana la finalul concertului si a defilat cu tricolorul in jurul scenei, iar Kottak a facut show intr-un episod de solistica la tobe.

Nici Rudolf si nici Matthias nu s-au lasat mai prejos care veneau langa public si isi intersectau chitarile din care iesea fum.

A fost un concert nebun de extraordinar si stiu ca multa lume ce a fost aseara la concert va ramane cu amintiri unice. Stiu ca voi ramane cu imaginea lui Klaus pe retina cand a venit la nici 80 de cm de mine si a inceput sa fluiere inceputul piesei Wind of  Change…Intr-adevar concertul de aseara ne-a schimbat. Ne-a facut sa ne simtim mai plini de viata ca niciodata, ne-a facut sa vibram la fiecare acord, la fiecare riff, la fiecare sunet. Ne-a transformat in oameni care pulseaza de aseara sange de scorpion prin vene.

Multumesc organizatorilor, multumesc Project Events care ne-a daruit cele mai tari amintiri rock din viata noastra!

Written by