A fost o data o femeie nimfomana …

 

Ce inseamna nimfomania?

Nimfomania este o boala pshica extrem de grava. Nimfomania nu este o boala ce apare numai in cazul femeilor, barbatii pot dezvolta si ei aceasta afectiune insa in cazul lor ea poarta numele de satyriasis.

Nimfomana nu trebuie confundata cu o femeie cu libidoul crescut. O femeie cu libidoul crescut cere sex de la partenerul sau stabil, numai in cazul in care nu il gaseste cauta alta varianta, insa in general acest fel de femeie nu este amatoare de aventuri de o noapte cu necunoscuti.

Cum se manifesta nimfomania?

Femeia nimfomana este adesea catalogata de societate ca o femeie cu moravuri usoare. Realitatea este insa alta, nimfomana este o femeie ce nu isi poate controla boala. Nimfomana este constienta de problema sa, ea se ascunde si isi gaseste placerea in locatii cat mai departe de casa. Adesea isi schimba infatisarea, purtand peruci, vopsindu-si parul s.a.m.d.

Nimfomana nu atinge niciodata orgasmul si este obsedata de aceasta. In viata de zi cu zi nimfomana este o femeie frigida, ce nu isi exprima senzualitatea, ce nu discuta despre sex.

Nimfomana nu isi alege niciodata un partener pe viata, ea este constienta ca nu isi poate controla boala si in acelasi timp nu isi doreste ca afectiunea ei sa ii afecteze intr-un mod negativ pe cei din jur. Nimfomana se poate indragosti si iubeste cu patima, insa nu isi poate controla boala.

Nimfomana este o femeie plina de contraste, care in cercul ei de prieteni, daca exista asa ceva, pare o femeie incuiata, cu haine mai mult decat decente, care nu accepta nici un fel de glume cu tenta sexuala. In crizele de boala, nimfomana dispare fara sa anunte, de obicei merge kilometri intregi si isi gaseste linistea in localuri rau famate.

Nimfomana accepta sex cu oricine si oricand, insa nu o face langa casa. Nimfomanei ii este rusine de ceea ce devine in criza, regreta de fiecare data partidele de sex la intamplare cu unul sau mai multi parteneri. Plange, se autopedepseste, isi promite ca nu o va mai face, dar cu siguranta promisiunile vor fi incalcate.

Viciile adiacente alcoolul si drogurile sunt extrem de prezente in existenta unei nimfomane. De foarte multe ori situatiile in care ajunge, dar si persoanele cu care intra in contact ii pun in pericol viata.

Care sunt cauzele nimfomaniei?

Nimfomania isi are radacini adanci in copilarie. Nimfomana fie a fost crescuta intr-un mediu absurd de strict, in care sexul era considerat pacat de moarte, fie a fost abuzata sexual in copilarie, fie a fost martorul mut la astfel de abuzuri in copilarie.

Cum se trateaza nimfomania?

Nimfomana va cere singura ajutorul numai in cazuri extreme: fie viata i-a fost pusa in pericol in urma ultimei aventuri, fie persoanele de langa ea au aflat si ea simte ca ii raneste prin comportamentul sau.

Odata ajunsa la control nimfomana raspunde foarte bine la sedintele de terapie, insa boala ei nu este niciodata vindecata, in cazul unui soc sau al unei dezamagiri profunde nimfomana va reveni la vechile obiceiuri.

Sfatul nostru:

Nimfomania este o boala psihica si trebuie tratata ca atare. Daca sunteti o astfel de persoana va trebuie extrem de multa putere. Participand la sedintele de terapie va veti trata, insa viata va poate oferi atat dezamagiri, cat si socuri de diferite forme. Daca ati reusit sa va vindecati trebuie sa retineti ca autocontrolul dumneavoastra invinge boala, iar daca nu reusiti sa va stabiliti un echilibru in viata, cel mai bine este sa apelati la medicamente care va pot reda starea de liniste.

Written by