Club TABU cu Dr. Psiholog Ion Duvac

 

Editia Tabu Soiree din luna mai va fi gazduita de centrul de conferinte Intell Psy Group

Maine, 28 mai, sunteti invitate la o noua editie Tabu Soiree, intr-o locatie superba langa Gradina Cismigiu, din Intrarea Rigas, Nr 31bis. Locatia este pusa la dispozitie de catre Intell Psy Group si este vorba de o vila istorica care asteapta sa-i aflati povestea.

Atmosfera va fi intretinuta, asa cum ne-au obisnuit pana acum cei de la Tabu, de Dan-Silviu Boerescu, care ii va avea ca invitati pe Prof. Asoc. Dr. Psiholog Ion Duvac si pe solista Giulia Anghelescu (ex – DJ Project). Pe langa invitatii de seama, va vor astepta cateva surprize ce va vor anima seara intr-un mod cu totul creativ.

Intalnirea va adopta tema campaniei de informare si educare a publicului: “Cultura de psihologie”, lansata de Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac, membra a Intell Psy Group. Aceasta initiativa isi propune sa promoveze beneficiile serviciilor psihologice si sa evidentieze normalitatea utilizarii lor.

“Sanatatea mentala este acea stare de bine in care indivizii isi cunosc aptitudinile, pot sa se adapteze la conditiile de viata stresante, pot sa lucreze intr-un mod productiv si sunt capabili sa aduca o contributie in mediul lor de viata.” – Prof. Asoc. Dr. Ion Duvac

Inscrierea se poate face la adresa de e-mail: redactia@tabu.ro, mentionand numele si datele dumneavoastra de contact. Participarea se va face in limita locurilor disponibile.

Intell Psy Group (www.intellpsy.com) reuneste toate disciplinele necesare cunoasterii psihicului uman: cercetare, terapie, consiliere si inovatie, in structuri care functioneaza in sinergie deplina, operationalizand astfel conceptul original de servicii psihologice integrate.

Written by