De 1 iunie, Grădinița Miruna vă invită la Ziua Porților deschise

 

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, in intervalul orar 10.00-13.00, Gradinita Miruna isi deschide portile tuturor celor care doresc sa cunoasca institutia prescolara, sa vada spatiul sau sa interactioneze cu educatoarele. De asemenea, cu aceasta ocazie, se vor organiza o serie de concursuri, jocuri si ateliere pentru cei mici, precum si discutii cu parintii care doresc sa afle facilitatile de care dispune gradinita, oferta educationala sau tarife. Institutia prescolara, localizata in sectorul 2, str. Traian, a dat deja startul inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 si acestea vor ramane  deschise pana la data de 30 iunie a.c., urmarind structura:

  • 1 grupa mini (2-3 ani) – 10 copii
  • 1 grupa mica/mijlocie (3-4 ani) – 15 copii
  • 1 grupa mare (5-6 ani) – 10 copii

Gradinita Miruna este un spatiu primitor si sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, rabdare si responsabilitate din partea cadrelor calificate si a intregului personal. Spatiul este frumos amenajat, cu 3 sali de clasa, o sala de servire a mesei, cabinet medical, cabinet psihopedagogic si managerial, grupuri sanitare (3 pentru copii si 1 pentru adulti) si o curte spatioasa cu loc special amenajat pentru joaca. Mobilierul este nou, vesel colorat, proiectat pentru a fi accesibil copiilor prescolari – exista patuturi de pitici, foarte comode si placate, iar pentru doamnele educatoare exista o biblioteca de specialitate in permanenta dezvoltare pentru a facilita pregatirea profesionala de calitate. De altfel, pe langa personalul calificat, sunt puse la dispozitia celor mici rechizite si materiale necesare

desfasurarii activitatilor, o biblioteca cu volume specifice varstei, o gama variata de materiale didactice, jocuri si jucarii care le dezvolta atentia, logica, memoria, abilitatile cognitive, expresive si motrice, consiliere psihopedagogica si asistenta medicala. Cu toate acestea puteti intra in contact si de 1 Iunie, la Ziua Portilor Deschise.                            

Asadar, sunteti invitati sa vizitati spatiul, de 1 Iunie, in intervalul orar 10.00-13.00 si sa va bucurati de Ziua Copilului, gandindu-va si la viitorul micutului dumneavoastra!           

Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, in sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

 

Written by