Doamnele petrec in martie cu Smokie

Smokie – un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, revine in Romania pe data de 2 martie  la Sala Palatului intr-un spectacol unic. O dedicatie cat se poate de originala pentru toate doamnele intr-o perioada in care trebuie sa primeasca toata atentia si aprecierea partenerilor sau colegilor!

Prin urmare, membri Smokie sunt determinati sa ofere un cadou muzical original, ce va include cele mai fierbinti piese din vastul lor repertoriu, astfel ca in cadrul evenimentului de la Sala Palatului, Smokie va interpreta piese celebre care au consacrat trupa precum “Living Next Door to Alice”, “Don't Play Your Rock'n'Roll to Me”, "If You Think You Know How to Love Me",„I’ll Meet You At Midnight”etc., piese ce vor fi “imbracate” intr-un sound extraordinar, pus in valoare si de echipamentul tehnic de exceptie pregatit special. 

Una dintre cele mai longevive trupe rock, ce se mandreste cu single-uri ce au revolutionat universul artistic, va face memorabila sarbatoarea doamnelor de anul acesta  prin intermediul unui concert ce va ramane in inimile lor. “Doamnele si domnisoarele sunt invitate in martie la unul dintre cele mai incitante evenimente ale sezonului. Trupa Smokie pregateste surprize inedite pentru persoanele de sex feminim, dar si piese legendare pe placul domnilor, pentru ca evenimentul din acest an sa fie unul cu adevarat remarcabil”, declara Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.

 

Written by