In scurt timp, biletele la BONNIE TYLER se vor epuiza

     Celebra Bonnie Tyler se bucura de un succes enorm in randul fanilor romani! Cele mai ieftine bilete (50 de lei) pentru concertul din 8 decembrie au fost deja epuizate si in scurt timp se vor epuiza alte trei categorii. Fanii care inca nu si-au rezervat un loc in sala mai au la dispozitie bilete cu preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei, anunta organizatorii.

Bonnie Tyler se afla pe podiumul legendelor muzicii. Si pe buna dreptate, deoarece artista este cunoscuta pe plan mondial datorita vocii ei unice, ce a dat viata unor hituri precum „It’s a Heartache”, “Holding Out for a Hero” si “Total Eclipse of the Heart”… Nu numai ca are o voce incredibila pe care nu o poti uita, dar arata si exceptional de bine, pentru varsta pe care o are.

     Cu timbrul sau inconfundabil si energia debordanta, Bonnie Tyler va urca pe scena Salii Palatului pe 8 decembrie pentru a canta cele mai cunoscute piese ale sale. Din show-ul artistei nu vor lipsi hiturile mentionate mai sus, care la momentul lansarii (in anii ’70-’80) au dominat saptamani la rand topurile muzicale! Spectatorii vor avea sansa sa asculte cele mai celebre piese din repertoriul artistei, spectacolul numindu-se Bonnie Tyler – Greatest Hits! 

     Cei care nu si-au rezervat un loc in sala trebuie sa stie ca biletele se vand rapid si mai sunt foarte putine, deci ar trebui sa se grabeasca daca vor sa asculte vocea de aur a anilor '70-'80! Preturile biletelor ramase pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 300 de lei! Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul National al Copiilor dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.

Written by