Pagini Aurii distribuie o noua editie a ghidului Pagini Aurii Constanta 2011-2012

Liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania lanseaza astazi o noua editie a ghidului Pagini Aurii Constanta, ce contine informatii actualizate despre mai mult de 9.800 de firme locale, clasificate in peste 1.100 de domenii de activitate.

Pentru a fi in ton cu preferintele utilizatorilor, incepand cu acest an, ghidurile Pagini Aurii contin cupoane de reduceri – o metoda utila pentru ca utilizatorii sa beneficieze de cele mai avantajoase promotii locale, oferite de unele companii listate. De asemenea, acestea ghidurile cuprind ca sectiune separata Cartea de Telefon Pagini Albe – registrul oficial al abonatilor Romtelecom, persoane fizice, juridice si institutii din judetul Constanta.

Noua editie a ghidului este full color si prezinta acelasi format modern, compact, mai usor de pastrat. Pe langa anunturile bogate in continut, ghidul contine lista strazilor din Municipiul Constanta, harta judetului Constanta, servicii telefonice speciale si de urgenta precum si telefoane si adrese utile ale institutiilor publice, de invatamant si administrative (gari, primarii, prefecturi, ministere).

Locuitorilor judetului Constanta li se vor distribui binecunoscutul ghid in mod GRATUIT, in orasele Constanta, Mangalia, Harsova, Medgidia, Cernavoda, prin curieri profesionisti direct la usa cat mai multor persoane dar si prin centrele locale de presa din Medgidia si Cernavoda. Astfel ghidurile vor fi la indemana oricui si cat mai multe persoane vor putea beneficia de cele mai utile informatii.

Si anul acesta Pagini Aurii este in continuare alaturi de utilizatorii sai fiind un partener de incredere la nivel national, oferind informatii relevante si actualizate de fiecare data cand acestia vor avea nevoie sa apeleze la furnizori profesionisti de produse si servicii, sau atunci cand vor dori sa realizeze contacte de afaceri avantajoase in judetul Constanta.

Pagini Aurii SA

Pagini Aurii SA este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, furnizand informatii in mediul tiparit, online, mobile precum si prin aplicatii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinta la nivel european in business-ul de publishing.

In portofoliul companiei se regasesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii care insumeaza o circulatie de peste 1 milion de exemplare, paginiaurii.ro – motor de cautare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe – cartea de telefon,  paginialbe.ro – motor de cautare informatii abonati Romtelecom, Contact B2B – ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur – ghid de informatii si servicii turistice si pagitur.ro – motor de cautare informatii cazare in Romania.

Written by