Vrem sa vedem Street Heroes

 

Facem un mic sondaj: sa ridice mana cei care ii apreciaza pe cei care fac din pasiunea lor un stil de viata. Sau cei care vor sa vada ca mass-media promoveaza si altceva in afara de crimele misterioasei ore cinci sau evolutia relatiilor dintre x si y. Altfel spus sa ridice mana cei care vor sa vada eroi, sa vada oameni pasionati, sa vada o altfel de cultura …cultura urbana.

Street Heroes este un festival de cultura urbana. Locul unde se intalnesc cei pasionati de trickuri, de concert sau de adrenalina. Tipul acela de festival la care nu te poti plictisi pentru ca mereu vor fi persoane la care sa te uiti sau versuri pe care sa le asculti.

Pentru editia din acest an s-a pregatit  un mega skatepark pentru concursurile de skate, bmx si role, battle-uri de breakdance, un gaming room si un full entertainment area. In plus vor fi 8 concerte …am spune noi ingredientele perfecte pentru un party programat sa dureze 24 de ore neintrerupte.

Vorbim asadar despre cel mai mare festival din Europa de sud-est gazduit de tara noastra pe 9 februarie la Turbohalle, (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220 B, la statia de metrou Pacii, in fosta uzina Turbomecanica) si despre artisti ca Drumsound& Bassline Smith, True Tiger, CTC, Norzeatic, Aforic, Flourege&Dj Albu si Gojira care vor completa atmosfera.

Pentru cei interesati biletele sunt disponibile in Magazinele Ollie Gang Shop la pretul de 30 lei. Biletele pot fi cumparate si in ziua evenimentului de la locatie, dar pretul lor variaza in functie de intervalul la care alegi sa mergi, astfel in intervalul 08:00 – 13:00, pretul va fi de 15 lei, pentru 13:00 – 18:00 de 30 lei, iar pentru 18:00 – 06:00, 50 lei.

Asadar, cine va merge?

Photocredit: Facebook/streetheroes

Written by