Producatorii lanseaza telefoane mobile din ce in ce mai mari

In curand vom avea nevoie de genti si nu de huse pentru a ne tine telefoanele. Producatorii vor sa-si demonstreze unii altora ca sunt capabili sa creeze telefoane din ce in ce mai mari si mai performante decat a concurentei.

            Sony pregateste un nou varf de gama pentru linia smartphone Android. Credeati ca producatorii de telefoane mobile se vor opri la rezolutia de 720×1280 pixeli? Nici vorba. Sharp produce deja primele panouri de 5” cu 1920×1080 pixeli si este posibil ca ele sau versiuni ale lor sa ajunga in viitoarele telefoane mobile de la Sony.

             Sony are in teste un terminal cu o rezolutie foarte mare a ecranului de 1794×1080 pixeli.  Desi butoanele specifice sistemului de operare par sa fie afisate pe ecran, este posibil ca telefonul testat sa ruleze o versiune neoptimizata a sistemului de operare. Sony, impreuna cu alti producatori de smartphone-uri, prefera sa foloseasca butoane fizice, in ciuda faptului ca ultimele versiuni Android suporta butoane virtuale.

            Sony C6603 Yuga se prezinta cu un ecran Full HD de 5 inch si chipset quad-core la 1.5 GHz (probabil din seria Qualcomm Snapdragon S4 Pro), ajutat de 2 GB memorie RAM.          

            Sony C6603 Yuga ar putea fi prezentat abia in ianuarie 2013, cu ocazia expozitiei Consumer Electronics Show (CES), unde ar putea primi si un nume oficial ceva mai usor de digerat.

Written by