OST MOUNTAIN FEST se reinventeaza. Devine OST FEST si se muta in capitala

Dupa doua editii desfasurate in zona montana, OST MOUNTAIN FEST se reinventeaza. Isi schimba numele, locul de desfasurare si promite sa fie spectaculos, anul viitor in perioada 15-17 iunie, cand Bucurestiul va deveni gazda sa oficiala.

 Noul nume al festivalului va fi OST FEST iar pentru organizarea sa si-au unit fortele doua companii cu traditie in organizarea de evenimente: Project Events si Cavalleria Events.

Am ales sa ne unim fortele si sa transformam OST FEST intr-un festival de talia festivalurilor organizate in Marea Britanie sau Germania. Ne propunem sa transformam Bucurestiul pentru 3 zile in capitala europeana a metalului. Nume sonore cu milioane de fani si multe alte surprize vor tine Capitala treaza cel putin 72 ore”, declara Sorin Sararu managing partner la Project Events.

Am ales sa organizam a treia editie a festivalului OST FEST impreuna cu Project Events, datorita experientei lor in organizarea evenimentelor mari, tocmai pentru a transforma acest festival ce a inceput ca un proiect de suflet pentru noi, in cel mai mare festival de gen din Romania, iar cu timpul, cine stie… poate chiar din Europa”, declara Mihnea Badea managing partner Cavalleria Event.

Povestea OST FEST a inceput in 2010 cand a avut loc la Busteni prima editie a festivalului, continuand cu cea de-a doua editie de la Rasnov, din 2011. Datorita locatiei in care era organizat, timp de 2 ani numele festivalului a fost OST MOUNTAIN FEST, insa editia 2012 a acestuia va purta numele de OST FEST, pentru ca dupa 2 ani de concerte metal, OST FEST isi va muta scena chiar in inima entertainmentului romanesc. Pentru a fi cat mai aproape de publicul pasionat de rock si pentru a fi si cat mai accesibil, OST FEST va poposi in 2012 chiar in Bucuresti, la Arenele Romane!

Cei care au fost la editiile din 2010 si 2011 trebuie sa afle ca editia OST FEST 2012 va fi plina de surprize iar structura festivalului si modul de desfasurare vor suferi cateva modificari.

Line-up-ul festivalului precum si preturile biletelor/abonamentelor vor fi anuntate in curand.

Written by