Ghidul calatorului roman in strainatate

Editura C.H.Beck ne presinta acest ghid, ca modalitate necesara si eficienta de a ne documenta inainte de a parasi granitele tari. Cu multe amanunte importante, aspecte ce nu trebuie omise in momentul in care ajungem in alta tara, acest ghid al Ministerului Afacerilor Externe, ne invata cum si la ce sa ne asteptam pentru a ne descurca.

Informatii precum studiile in strainatate, munca in alte state, ce presupune viza si ce alte acte trebuie sa avem la noi. Daca suntem soferi si dorim sa conducem in alta tara iarasi trebuie sa fim bine documentati. Limitele de viteza, penalizarile ce ni se aplica si la ce alte restrictii sa ne asteptam.

Fiecare tara este unica in felul ei, traditiile trebuie respectate, politica interna la fel, si cum precautia este cea mai eficienta solutie, din acest ghid aflam tot ce este necesar. Peste aceste informatii adaugam  tarile care sunt victime ale atacurilor teroriste sau cele care nu se pot lauda cu siguranta. Cum putem apela la ajutor medical sau cum putem lua legatura cu sediul ambasadelor de acolo aflam tot de aici.
Este un ghid foarte util, aratandu-ne particularitile fiecarei tari, ce masuri luam in caz de accident, furt, care este moneda nationala, si elementele definitorii ale celor 58 de state care ne captiveaza fiecare prin originalitatea si ideile ei.

O carte ce cu siguranta are loc in bagaj.

Written by