Descopera Delta Dunarii cu National Magazin Concurs

     Spunem de la inceput ca acesta nu este un post prin care facem referire la toate cifrele gasite pe Wikipedia. Nu! Acesta este un post prin care vrem sa vorbim despre Delta Dunarii. De ce? Simplu pentru ca este unicul loc din Romania care ofera o liniste interioara gasita foarte greu.

       Cel mai mult la Delta Dunarii ne-a placut atmosfera. Satucurile sarace in care tehnologia nu a intrat, iar faptul ca pentru cateva zile nu am folosit niciun mijloc de comunicatie ni s-a parut excelent. Suprinzator, dar ne-am simtit mai bine fara atatea touch-uri si tastaturi in jurul nostru. Ne-a placut si saramura de peste si plimbarea cu vaporasul. Dar cel mai mult spiritul oameniilor de acolo si simplitatea lor.  Acolo poti usor sa supravietuiesti daca esti gospodar, conditiile nu sunt tocmai cele mai bune si trebuie sa ai cu adevarat multa putere pentru a trece peste neajunsurile zilnice. Dar vazanud-i pe oamenii aceia am realizat ca lucrurile care iti aduc cu adevarat fericirea nu sunt cu doua roti sau patru, la cheie sau in postura unui loc excentric. Nu! Sunt fix in ochii celui de langa tine si in faptul ca stii ca ai da totul pentru a-i fi bine, iar el ar face la fel.  

     Pentru ca cei de la SCORILO TURISM organizeaza in perioada 14-16 septembrie un sejur in Delta, ne-am gandit sa vorbim un pic despre asta. Vrem ca si voi sa vedeti frumusetea acestui loc. Si nu oricum, cu numai 590 lei/persoana* in regim demipensiune cu transport asigurat si un ghid la dispozitie. In plus, in ziua a II a, se va organiza o masa pe vapor (o croaziera sub cerul senin) la care se va servi o saramura de peste (singura care ne-a furat inima definitiv!).

     Cei care vor sa se bucure de frumusetea unica a Deltei, trebuie sa stie ca inscrierea se face achitand un avans de 30%, iar excursia trebuie achitata integral cu cel putin 10 zile inaintea plecarii.

Programul va fi:

Ziua I Bucuresti – Cernavoda – Navodari –Tulcea
Se viziteaza: Cetatea Histria, Cetatea Enisala, Muzeul Deltei Dunarii.
Cazare si cina.


Ziua II
Mic dejun;
Tulcea –Croaziera Delta Dunarii  – Tulcea
Se viziteaza: Rezervatia biosferei Deltei Dunarii – croaziera 8 ore – vapor turistic (pranzul  pescaresc inclus), Monumentul Independentei.
Cina.


Ziua III
Mic dejun;
Tulcea –Slobozia –  Bucuresti
Se viziteaza: Manastirea Cocos, Sfanta Biserica Crestina Niculitel.

     Pentru a face totul mai atractiv, doua persoane (cu partener) vor fi castigatoarele concursului “Descopera Delta Dunarii cu Nmz” de pe pagina noastra de Facebook. Concursul se va incheia pe 5 septembrie 2012!

Dar asta nu e tot. Daca va hotarati sa cumparati excursia trimiteti un mail pe national.magazin@gmail.com si noi va oferim un premiu surpriza.  

Succes!

 

*copii pana la 6 ani au gratuitate , in camera cu parintii, fara pat suplimentar, iar cei varste intre 7-13 ani achita 50% din pret pachet,in camera cu parintii, cu pat suplimentar.

 

Photo credit: Elena Iliescu
 

Written by